Moment UNIC! Un asteroid de peste 600 metri lungime trece miercuri în apropiere de Pământ

Moment UNIC! Un asteroid de peste 600 metri lungime trece miercuri în apropiere de Pământ
Foto: The Telegraph

Un asteroid de aproximativ 600 metri lungime se va apropia miercuri de Pământ, însă fără să prezinte vreun pericol pentru planeta noastră, informează NASA.

„Deși nu există nicio posibilitate ca asteroidul să intre în coliziune cu planeta noastră, va ajunge totuși prea aproape pentru un corp ceresc de asemenea dimensiuni”, informează agenția spațială într-un comunicat, potrivitdigi24.ro.

Asteroidul a primit numele 2014-JO25, iar NASA informează că el măsoară puțin peste 650 de metri lungime și se va apropia la 1,8 milioane de kilometri distanță de Planeta noastră, ceea ce înseamnă în jur de cinci ori distanța care ne desparte de Lună.

Planeta noastră a mai fost zivitată o dată de acest asteroid, 2014-JO25 în urmă cu 400 de ani și își va face apariție din nou abia peste 2.600 de ani.

NASA a confirmat că asteroidul nu reprezintă niciun pericol noi, cel puțin pentru următorii 558 de ani, dată la care el va trece din nou pe lângă Terra, însă al o distanță mai mică.

Moment UNIC! Un asteroid de peste 600 metri lungime trece miercuri în apropiere de Pământ

#DIRECT_ONE_g9gstm#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:48 - BEC a validat candidaturile lui Marcel Ciolacu și Ludovic Orban la alegerile prezidențiale. Deciziile luate cu privire la alte candidaturi analizate în ședința de duminică
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale