Mobilizare impresionantă de forțe pentru o femeie de 391 de kilograme. Salvatorii au spart pereții pentru a ajunge la ea

Mobilizare impresionantă de forțe pentru o femeie de 391 de kilograme. Salvatorii au spart pereții pentru a ajunge la ea
Sursa foto: captura foto/ Youtube/ Știrile Pro Tv

Serviciile franceze de intervenție în situații de urgență au fost nevoite, miercuri, să spargă pereții pentru a scoate dintr-o locuință din nord-estul Franței o femeie americană cu o greutate de 391 de kilograme, care necesita îngrijiri medicale, informează Știrile Pro Tv.

Femeia a refuzat ajutorul

Femeia, care a trăit vreme de aproximativ 20 de ani în Stenay, lângă granița cu Belgia și Luxemburg, a refuzat anterior să primească ajutor medical, scrie postul France 3.

Au fost necesare mai multe luni pentru a pregăti operațiunea. A fost necesară și de o ambulanță specială pentru persoanele supraponderale, împrumutată din Belgia.
O operațiune de agest gen, cu un asemenea nivel de complexitate, nu s-a mai desfășurat niciodată în Franță, a spus un reprezentant al autorităților locale.

Femeia a fost scoasă pe geam

Salvatorii au demolat un peret de la primul nivel al casei și au făcut găuri în tavan. Femeia a fost ridicată și scoasă pe fereastra de la parter.
Pe lângă pompierii specializați, au mai participat și medici și personal de asistență medicală la operațiune. Unele străzi din zonă au fost închise.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`