Mireasă violată în noaptea nunții de doi adolescenți, după ce mirele s-a dus la culcare / Agresorii: „A fost sex consensual”

Mireasă violată în noaptea nunții de doi adolescenți, după ce mirele s-a dus la culcare / Agresorii: „A fost sex consensual”
Sursa foto: Pixabay

Doi tineri de 17 și 18 ani sunt acuzați că au violat o femeie chiar în noaptea nunții ei. Artista din Viena i-ar fi invitat pe cei doi în atelierul ei, după ce mirele s-a dus la culcare pentru că nu se simțea bine după ce făcuse un vaccin.

Mireasă violată de doi tineri, în noaptea nunții, la Viena

Incidentul s-a petrecut în februarie 2022, în ziua în care femeia, pictoriță, s-a căsătorit. Seara, după nuntă, soțul ei s-a dus la culcare, pentru că resimțea niște efecte secundare după un vaccin, iar femeia s-a retras în atelierul ei, acolo unde ar fi invitat spontan doi tineri de 17 și 18 ani. În timp ce ea susține că a fost abuzată, suspecții spun că, de fapt, femeia ar fi fost cea care i-a încurajat să întrețină relații intime.

Cum au ajuns tinerii în atelierul femeii

Pentru că soțul ei ar fi avut o reacție secundară la un vaccin, după nuntă, mireasa, o artistă, s-a retras singură în atelierul ei.

Probabil încă entuziasmată de eveniment, femeia ar fi vrut să prelungească seara, așa că atunci când a auzit voci în fața clădirii s-a gândit să lanseze o invitație.

„Ea i-a auzit pe cei doi domni râzând la parter și a decis în mod spontan să îi invite de la fereastră”, relatează procurorul, cu privirea la inculpați – în vârstă de 17 și 18 ani în noaptea crimei.

Femeia le-a oferit alcool tinerilor vizitatori, care ulterior i-au oferit un drog sub formă de tablete. Ingestia este urmată de o pierdere de cunoștință.

Atelierul a fost devastat de tinerii adolescenți

Când proaspăta căsătorită s-a trezit, era întinsă goală pe canapea. „Studioul a fost complet devastat”, a declarat procurorul. Un Rolex și alte lucruri lipseau, tablourile erau distruse. Pagubele materiale se ridică la aproape 10.000 de euro. Din noaptea în cauză, femeia suferă de o depresie severă. Pagubele morale, dar și cele materiale sunt considerabile.

Cei doi suspecți vorbesc despre “sex consimțit”

Printre altele, cei doi sunt acuzați de abuz sexual asupra unei persoane lipsite de apărare, susținut de urme de spermă de la cel de-al doilea acuzat.

M-a întrebat dacă vreau să fac sex. Am fost de acord”, a declarat bărbatul, ca și prietenul său, și au pledat nevinovați. Cu toate acestea, adolescenții se încurcă în mod constant în declarații contradictorii în timpul procesului. Judecătoarea Hannelore Bahr a suspendat ședința.

Din acea noapte, femeia a intrat într-o depresie severă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)