Miracol în India: O femeie a cerut cinci lire, dar a primit 54.000 de lire în câteva zile

Miracol în India: O femeie a cerut cinci lire, dar a primit 54.000 de lire în câteva zile
Foto: Abaca Press / (C)-HIMANSHU SHARMA.

O femeie din India care a solicitat ajutor pentru a-și întreține copiii a primit donații în valoare de milioane de rupii în câteva zile, ceea ce echivalează cu peste 50.000 de lire sterline, arată BBC.

Subhadra, în vârstă de 46 de ani, care locuiește în statul indian Kerala, a solicitat profesoarei fiului ei 500 de rupii (5 lire sterline) pentru a-și cumpăra mâncare pentru copiii ei.

Profesoara a inițiat o campanie de crowdfunding

Astfel, profesoara a început o campanie de crowdfunding pe rețelele sociale pentru a o ajuta pe Subhadra. Până luni, familia a primit 5,5 milioane de rupii (54.000 de lire sterline) sub formă de donații.

Subhadra are probleme în a-și întreține copiii după moartea soțului ei în august. Femeia nu a putut să-și găsească un loc de muncă deoarece cel mai mic dintre copiii ei suferă de paralizie cerebrală și are nevoie de îngrijire constantă.

Vineri, Subhadra a contactat-o pe Girija Harikumar, o profesoară la școala unde învață copilul ei mijlociu, pentru a o întreba dacă poate obține ajutor, deoarece copiii ei nu aveau ce mânca.

Oamenii au donat peste 5 milioane de rupii

Harikumar, profesoară de limba hindi, a declarat pentru BBC că i-a cerut elevului său, Abhishek, să-i spună dacă familia lui se confrunta cu probleme după moartea tatălui său. Era prima dată când băiatul sau mama lui au cerut ajutor.

„I-am dat 1.000 de rupii și i-am spus că voi face ceva. (…) Erau doar o mână de cereale în bucătărie și copiii nu aveau ce mânca. (…) M-am gândit că nu are rost să-i oferi lui Subhadra sume mici de bani din când în când, deoarece ar fi total inadecvat pentru familie”, spune doamna Harikumar, citată de digi24.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)