Miracol de Crăciun! Un bărbat a fost salvat întâmplător după ce fusese blocat 6 zile în mașină, incapabil să ceară ajutor cuiva

Miracol de Crăciun! Un bărbat a fost salvat întâmplător după ce fusese blocat 6 zile în mașină, incapabil să ceară ajutor cuiva
Indiana State Police

Se poate spune că un american din statul Indiana a trăit un adevărat miracol de Crăciun supraviețuind timp de șase zile, fără apă și mâncare, cu răni ce i-au pus viața în pericol, blocat în camioneta zdrobită, după ce a căzut de pe un pod, la 50 de km de Chicago, scrie The Guardian.

Cu siguranță bărbatul și-ar fi pierdut viața dacă, spre norocul său, în zona în care s-a produs accidentul nu și-ar fi făcut apariția doi pescari, tată și fiu, aflați în căutarea unui loc bun de aruncat undița.

Cei doi au remarcat autovehiculul prăbușit în pârâu și atunci când înăuntru l-au găsit pe șoferul acestuia, rănit, dar în stare conștientă.

În urma accidentului, nu a mai putut ajunge la telefonul mobil

Bărbatul le-a mărturisit că își pierduse orice speranță că va rămâne în viață, pentru că poziția în care rămăsese blocat nu-i permisese să ajungă la telefonul său mobil pentru a cere ajutor.

Supraviețuirea lui e cu atât mai remarcabilă cu cât în zonă temperaturile nu sunt deloc blânde în toiul iernii.

După ce a fost descarcerat de pompieri, bărbatul a fost transportat la spital cu elicopterul.

Ce nu le este foarte clar autorităților sunt cauzele accidentului, fiind primul de acest gen produs în zonă respectivă, dar bănuiesc că o mare pondere a avut-o starea vremii, care l-ar fi făcut pe șofer să piardă direcția și să se prăbușească în râpă, în loc să intre pe podul care o traversa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`