CORONAVIRUS | Ministrul Apărării al Israelului: ”Cel mai important lucru este să separăm oamenii în vârstă de tineri”

CORONAVIRUS | Ministrul Apărării al Israelului: ”Cel mai important lucru este să separăm oamenii în vârstă de tineri”

Pandemia decoronavirusse extinde cu repeziciune, iar țările iau cele mai drastice măsuri pentru a încerca diminuarea răspândirii virusului, precum igienizarea, închiderea unităților de învățământ, a localurilor și chiar a granițelor.

În opinia Ministrului Apărării al Israelului, Naftali Bennett, primordial în lupta contra răspândirii virusului este izolarea populației bătrâne..

„Cel mai important lucru este să separăm oamenii în vârstă de tineri. Cea mai letală combinație este atunci când o bunică își îmbrățișează nepotul.

Ceea ce trebuie să ținem cont în următoarea perioadă de timp este să avem grijă de bunicile și de bunicii noștri dar de departe. Există o varietate de rețele prin care se poate comunica.

Aduceți-le mâncare, curăță pachetele înainte să pleci și apoi ei le iau în casa. Nu intra în locuință, nu îi îmbrățișați pentru că le riscați viața”, a specificat Naftali Bennett, citează bzi.ro

Politicianul este de părere că, în următoarele luni, restul populației va putea să contacteze virusul, iar majoritatea celor infectați nu vor manifesta niciun simptom. Treptat, majoritatea populației ar dezvolta imunitate la virus, punând capăt epidemiei.

În ultimele 24 de ore, numărul persoanelor din Israel infectate cu coronavirus a crescut cu 178 de cazuri, ajungându-se astfel la un număr total de 883.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`