Mai ceva ca MOISE! Mike Pompeo susține că Donald Trump ar putea fi trimis de Dumnezeu să-i salveze pe evrei

Mai ceva ca MOISE! Mike Pompeo susține că Donald Trump ar putea fi trimis de Dumnezeu să-i salveze pe evrei

Declarație halucinantă a secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo. Oficialul american a afirmat că este posibil ca liderul de la Casa Albă, Donald Trump, să fie trimis de Dumnezeu pentru a salva poporul evreu de iranieni. El a susținut că această convingere vine din credința sa în Dumnezeu.

Afirmațiile acestuia vin în contextul în care această perioadă este marcată de Purim, o sărbătoare care celebrează salvarea poporului evreu de către Regina Ester de sub ocupația persanilor, scrie hotnews.ro citând BBC News.

Întrebat, într-un interviu pentru postul de televiziune Christian Broadcasting Network, dacă președintele Donald Trump este destinat, la fel ca Regina Ester, să ajute poporul evreu în fața amenințării Iranului, Mike Pompeo a răspuns: ”În calitatea mea de creștin, chiar cred că acest lucru este posibil. (…) Sunt încrezător că aici este lucrarea Domnului”.

Pompeo a mai lăudat eforturile pe care le fac SUA pentru a menține democrația în Orientul Mijlociu și existența statului Israel.

De când este președinte al SUA, Trump a avut o poziție dură față de Iran. În mai 2018, Trump a decis retragerea SUA din acordul nuclear, denunțând înțelegerea negociată de predecesorul său Barack Obama și liderii celor mai puternice state cu Iranul.

Nu este pentru prima oară când colaboratorii lui Trump săi invocă voința divină.
În ianuarie, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, declara că Dumnezeu a vrut ca Donald Trump să devină președinte al SUA.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`