Metoda prin care doi români au încercat să jefuiască un cuplu de bătrâni, în Italia. Aceștia au fost arestați de poliție

Metoda prin care doi români au încercat să jefuiască un cuplu de bătrâni, în Italia. Aceștia au fost arestați de poliție
Sursa Fot: Flickr.com

Doi români au încercat să jefuiască doi bătrâni folosindu-se de identități false de polițiști, în Italia. Poliția a început să-i caute pe aceștia, după ce pe 30 mai 2023, cei doi bărbați l-au abordat pe un turist pe Via Principe Amedeo, pretinzând că sunt ofițeri de poliție.

Întregul moment a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate la intrarea unui imobil din zona în care cei doi români au acționat. În imaginile înregistrate se poate observa cum doi bărbați abordează turistul, folosindu-se de insigne false pentru a câștiga încrederea, scrie Stiri Diaspora.

Doi români care încercau să jefuiască doi bătrâni, prinși de poliție, în Italia

Românii, în vârstă de 52, respectiv 63 de ani, au fost observați de polițiști în timp ce discutau cu trecătorii, cel mai probabil tot pentru a încerca să îi jefuiască. Nu după mult timp, pe Via Volturno, cei doi bărbați au găsit un cuplu pe care l-a urmărit și abordat în Piazza della Repubblica.

În timpul discuției dintre români și cuplul respectiv, polițiștii au intervenit imediat și i-au prins în flagrant. La ei, cei doi bărbați aveau două insigne false cu mențiunea „Guardia Urbana Barcelona”.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi români, care acum sunt acuzați de deținere de legitimații false și jefuirea mai multor persoane.

Până la o posibil constatare definitivă a vinovăției lor, suspecții sunt considerați nevinovați, deși Autoritatea Judiciară a validat arestările la solicitarea Parchetului.

Investigația este încă în curs.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`