Metoda folosită de un român pentru a comercializa alimente de lux la prețuri mici. Bărbatul a fost arestat ulterior
Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, era managerul unui restaurant din Madrid, Spania. Românul vindea la prețuri mici alimente considerate de lux, care însă, erau rezultate în urma furturilor din magazine.
Agenții Poliției Naționale spaniole au descoperit, în urma unei anchete, că bărbatul comercializa produse care proveneau din jafuri ale unor supermarketuri din zonă sau a magazinelor de renume. Furturile erau comise de persoane care ar fi fost drogate în momentul producerii faptelor, potrivit Telecinco.
Printre produsele cumpărate și recomercializate ulterior de managerul restaurantului se numără ulei de măsline, șuncă, caracatiță, mușchi sau alte „produse gourmet”. În timpul percheziției restaurantului condus de român, polițiștii au ridicat produse a căror valoare se ridica la 700 de euro.
Și alte nereguli au fost găsite în urma anchetei
În cadrul anchetei, s-a mai descoperit că în localul condus de român era un angajat care lucra până la 13 ore pe zi, fără un contract de muncă valid.
Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost arestat și pus la dispoziția autorității judiciare.