Mesajul emoționant al unui pompier infectat cu Covid-19, de pe patul de spital: „Dacă va salva măcar o viață, eu sunt cel mai fericit om!” (VIDEO)

Mesajul emoționant al unui pompier infectat cu Covid-19, de pe patul de spital: „Dacă va salva măcar o viață, eu sunt cel mai fericit om! (VIDEO)

Cristinel Drincă are 40 de ani,este angajat al ISU Dobrogea, Detașamentul Cernavodă șia fost infectat cu Covid-19. L-a luat de la un coleg de muncă, Viorel, care însă nu a mai reușit să fie salvat.

De pe patul de spital, pompierul, care a reușit să învingă boala după o lungă suferință, a transmis un mesaj în lacrimi, celor care se mai îndoiesc că boala există. „Dacă mesajul meu va salva măcar o viață, eu sunt cel mai fericit om!”, spune Cristinel Drincă înt-un mesaj video postat pe pagina Ministerului Afacerilor Interne.

Mesaj emoționant de pe patul de spital

„Cristinel Drincă este colegul nostru din Ministerul Afacerilor Interne și a spus aceste cuvinte: „- Dacă mesajul meu va salva măcar o viață, eu sunt cel mai fericit om!”

El a fost infectat cu COVID-19, deși a fost atent să respecte toate regulile sanitare și nu credea că vreodată i s-ar putea întâmpla chiar lui.

Din păcate, Viorel, un coleg de serviciu, a luat virusul din comunitate și s-a îmbolnăvit și Cristi. A fost internat în spital și s-a vindecat după o lungă și grea suferință.Viorel, din păcate, a fost răpus de boală înainte de a împlini vârsta de 50 de ani, cu tot efortul depus de medici pentru a fi salvat.

Cristi, pompier in vârstă de doar 40 de ani, bărbat puternic și solid, care a salvat vieți și a văzut moartea de atâtea ori, are lacrimi în ochi.Ne-a spus cu tristețe că, cei care în prezent neagă existența noului coronavirus și încearcă să manipuleze o realitate tragică, aruncă la coș tot efortul românilor din ultima perioadă, riscând în mod inconștient și absurd viitorul celor dragi.

Indiferent de vârstă, iată că acest virus ne atacă și ne dezarmează pe toți, deschizând larg ușa unei boli ucigașe.Virusul SARS COV 2 își alege după propriile criterii, meschine și tragice, organismele pe care le răpune sau locul unde lasă urme adânci pentru tot restul vieții. Copii, adulți sau seniori, femei sau bărbați, sănătoși sau bolnavi… cu toții suntem vulnerabili în fața unui inamic invizibil și agresiv.

Mesajul lui Cristi din acest clip nu va salva doar o viață. Mesajul său este un ecou de dincolo de moarte!”

Bilanț alarmant de infecții cu coronavirus

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat că nu este exclus ca numărul infectărilor să ajungă în cursul zilei de sâmbătă la aproape 900 de cazuri noi.”Semnalul este că sunt tot mai multe cazuri grave. La acest moment, analiza de la ora 18 ne arată ca avem un nou record de cazuri şi mâine vom avea din nou o cifră record. În ultimele 24 de ore, între ora 18 şi 18 s-au raportat 866 de cazuri. Mâine vom avea peste 850, probabil 866 de cazuri, şi ne ducem către 900”, a declarat Arafat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie