Melania Trump, îngrozită că e-mailurile ei ar putea să-l incrimineze pe Donald Trump

Melania Trump, îngrozită că e-mailurile ei ar putea să-l incrimineze pe Donald Trump
Foto: Hepta/Face to Face / SMG.

Melania Trump ar fi „îngrozită” de faptul că e-mailurile pe care le-a trimis în trecut l-ar putea incrimina pe Donald Trump. Într-una dintre cele câteva potențiale acuzații împotriva lui Donald Trump, dovezile aduse de propria soție ar putea să-i pecetluiască soarta, potrivit unor rapoarte.

Procurorii vânează e-mailurile Melaniei

Trump urmează să se apere în sălile de judecată din New York, Washington, Georgia și Florida în legătură cu presupuse activități ilegale în timpul președinției sale și cu implicarea sa în insurecția de la Capitoliu din 6 ianuarie.

Descoperirea e-mailurilor Melaniei Trump ar fi un obiectiv principal pentru procurorul Alvin Bragg și personalul său.
Acuzația de infracțiune împotriva fostului președinte, în vârstă de 77 de ani, spune că acesta ar fi falsificat registre de afaceri pentru a ascunde o plată de 130.000 de dolari către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels în timpul campaniei sale prezidențiale din 2016.

Trump a negat afirmația lui Daniels cum că ar fi avut o aventură cu fostul președinte al SUA, în 2006, în timp ce Melania era însărcinată cu fiul lor, Barron. De asemenea, ea susține că a fost plătită pentru a păstra tăcerea în legătură cu presupusa aventură.

Într-unul dintre cele câteva potențiale acuzații împotriva lui Donald Trump, dovezile aduse de propria soție ar putea să-i pecetluiască soarta, potrivit unor rapoarte. Trump urmează să se apere în sălile de judecată din New York, Washington, Georgia și Florida în legătură cu presupuse activități ilegale în timpul președinției sale și cu implicarea sa în insurecția de la Capitoliu din 6 ianuarie.

Iar în iterația newyorkeză a bătăliilor sale juridice, descoperirea e-mailurilor Melaniei Trump ar fi un obiectiv principal pentru procurorul Alvin Bragg și personalul său.

O sursă a declarat pentru Radar Online că e-mailurile trimise de Melania după ce presupusa aventură a devenit publică ar putea fi o probă de foc în proces, deoarece fostul model nu s-ar fi abținut în a-și afișa durerea și planurile de a divorța de Trump.

„Probabil că a scris mai multe e-mailuri avocatului, cerându-i îndrumări cu privire la drepturile ei dacă soțul ei va fi condamnat pentru toate aceste acuzații și dacă ar trebui să folosească tot ce știe pentru a-l ataca la tribunal, în cazul unui divorț”, a declarat o sursă apropiată familiei Trump pentru Radar Online.

În iulie, un judecător a respins cererile de a vedea e-mailurile Melaniei, dar se presupune că urmărirea nu s-a încheiat pentru Bragg. „Acele e-mailuri ar putea să o facă pe Melania să retrăiască din nou întreaga trădare în public”, susține o persoană din interior. „De asemenea, ar putea dezvălui ce știa despre aventură, împreună cu multe alte aspecte umilitoare din viața personală și de afaceri a soțului ei!

„Ultimul lucru pe care și-l dorește este ca oamenii să știe prin câte a trecut soțul ei și relațiile ei tensionate cu copiii lui Donald”, a continuat sursa.

„Familia nu are cum să supraviețuiască unei astfel de umilințe publice! E-mailurile îl vor termina pe fostul președinte”. Sursa susține că e-mailurile Melaniei ar putea contribui la speculațiile din ce în ce mai mari potrivit cărora relația ei cu Ivanka Trump și Jared Kushner este tensionată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`