Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie. Schimbarea ar fi fost „dictată de Palat”

Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie. Schimbarea ar fi fost „dictată de Palat
Foto: Hepta - Alpha Press / Alpha Press

Meghan Markle a eliminat cele două prenume din certificatul de naștere al lui Archie, în ceea ce a fost descris drept o mișcare „remarcabilă”.

Secțiunea dactilografiată din acest extras din certificatul de naștere al lui Archie confirmă că Meghan a luat acțiunea fără precedent de a-și elimina prenumele, potrivit The Sun.

Mișcarea fără precedent ar putea fi văzută ca un refuz față de ducesa de Cambridge, care au inclus numele lui Kate pe certificatele copiilor ei.

Poate fi văzut și ca Harry și-a aliniat soția cu gestul făcut de prințesa Diana, care a folosit întotdeauna „Alteța Sa Regală Prințesa de Wales”.

Meghan și Harry nu au răspuns când The Sun a cerut duminică un comentariu, dar reporterul regal Omid Scobie – autorul biografiei Finding Freedom – a postat pe Twitter o declarație a unui purtător de cuvânt al cuplului duminică seara.

Declarația a insistat că decizia de a schimba certificatul de naștere a fost „dictată de Palat” și nu a fost solicitată de „Meghan, Ducesa de Sussex și nici de Ducele de Sussex”.

Palatul nu a comentat declarația lui Meghan și Harry.

Archie s-a născut pe 6 mai 2019, iar nașterea sa a fost înregistrată pe 17 mai.

Fostul secretar de presă al Reginei, Dickie Arbiter, a spus: „Poate că aceasta a fost o parte incipientă a planului lor”.

Lady Colin Campbell, care a observat amendamentul, a spus: „Este extraordinar și ridică tot felul de întrebări despre ceea ce gândeau”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`