Meghan Markle nu va merge cu prințul Harry în Marea Britanie. Ce spune un expert regal despre această decizie

Meghan Markle nu va merge cu prințul Harry în Marea Britanie. Ce spune un expert regal despre această decizie
Foto: Hepta - Alpha Press / Alpha Press

Meghan Markle s-a hotărât să nu meargă în Marea Britanie alături de prințul Harry care va participa la ceremonia de aniversare a Jocurilor Invictus. Un expert regal spune că actrița nu mai are de gând să viziteze Marea Britanie vreodată.

Meghan Markle nu va merge în Marea Britanie

Prințul Harry va merge în Marea Britanie, în 8 mai, pentru a participa la ceremonia celei de-a 10-a aniversări a Jocurilor Invictus și nu va fi însoțit de soția sa. Meghan va rămâne acasă cu cei doi copii, conform Cancan.

Fosta actriță a vizitat Marea Britanie ultima dată în septembrie 2022. Un expert regal susține că decizia ei de a nu-l însoți arată că ea ar putea să nu mai viziteze niciodată țara în care s-a născut soțul ei.

„Timpul poate fi un mare vindecător, așa că este dificil să fim siguri, dar se pare într-adevăr că Meghan nu are planuri de a se întoarce în Regatul Unit”, a precizat expertul regal pe X.

Prințul Harry nu merge singur în Marea Britanie

Dar, chiar dacă Meghan Markle nu va merge cu prințul Harry în Marea Britanie, acesta nu va merge singur. El va fi însoțit de mai mulți apropiați.

„Fundația Jocurile Invictus va sărbători 10 ani de schimbare a vieților și de salvare a vieților cu un «Serviciu de mulțumire» la Catedrala St Paul’s pe 8 mai. Ni se vor alătura patronul nostru, Prințul Harry, Ducele de Sussex, actorul Damian Lewis și membri ai comunității Invictus din întreaga lume pentru a marca această ocazie”, au spus oficialii fundației.

Meghan Markle și prințul Harry vor merge totuși într-o călătorie împreună, în Nigeria, luna viitoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital