Meghan Markle, în lacrimi. Gestul prințului William a întristat-o

Meghan Markle, în lacrimi. Gestul prințului William a întristat-o
Foto: Hepta - Ferrari Press Agency / Netflix

Meghan Markle ar fi izbucnit în plâns după ce prințul William a respiuns acuzațiile ei și ale prințului Harry care se referă la hărțuirea ei de către membrii famieil regale.

Relația dintre Harry și William s-a stricat

Prințul Harry spune că relația dintre el și fratele său s-a deteriorat din cauza Casei Regale. Afirmația este făcută în al cincilea episod al documentarului pentru Netflix, informează Cancan.

„Vreau să spun că cea mai tristă parte din poveste este ruptura dintre mine și fratele meu, iar el este acum de partea instituției”, a spus Harry, făcând referire la familia regală.

Acesta a adăugat că William i-a determinat să plece din familie, iar apoi, Casa Regală a emis un comunicat în numele prințului Harry prin care să își dea acordul. El spune că acest lucru a fost făcut pentru ca lui William să nu I se strice reputația și imaginea.

„Înțeleg asta, înțeleg o parte. E moștenirea lui, așa că, până într-un punct, asta a devenit parte din el, faptul că o parte a responsabilității sale este supraviețuirea și continuitatea acestei instituții. În acea zi, a apărut o poveste cum că o parte din motivul pentru care eu și Meghan plecam era pentru că William ne-a hărțuit. Și odată ce m-am urcat în mașină după întâlnire, am aflat despre o declarație comună care fusese făcută în numele meu și în numele fratelui meu, care elimina varianta că și el fusese unul dintre factorii care contribuiseră la decizia noastră de a ieși din familie”, spune Harry despre fratele său.

De ce a plâns Meghan

Fiul cei mic al regelui Charles mai spune că a fost foarte șocat atunci când a văzut declarația pentru că nimeni nu l-a întrebat dacă este de acord cu publicarea ei. I-a spus acest lucru lui Meghan care nu a reacționat tocmai bine.

„Și am sunat-o (pe Meghan, n. red.), i-am spus, iar ea a izbucnit în plâns pentru că în patru ore au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele și, totuși, timp de trei ani, nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja pe noi”, mai povestește Harry.

După acest moment, Harry și Meghan au decis să spună tot ce s-a întâmplat între ei și familia regală, ceea ce a a stricat complet relația între ei, spune un expert al Casei Regale.

Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle oficiale ale Casei Regale, în 2020, și locuiesc în California alături de cei doi copii, Archie și Lilibet.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)