McDonald’s face o schimbare istorică! Marele lanț de magazine fast-food lansează un meniu special pentru nunți (FOTO)

McDonald's face o schimbare istorică! Marele lanț de magazine fast-food lansează un meniu special pentru nunți (FOTO)
Sursa Foto: Freepik.com

Gigantul fast-food a lansat serviciul de catering pentru nunți. Se pare că mirii și miresele au de acum posibilitatea servească la nunta lor meniurile preferate de la McDonald’s.

McDonald`s lansează un pachet special pentru nunți

McDonald’s livrează mâncare la nunți la prețul de aproximativ 200 de euro. Mai mult, un meniu conține 100 de burgeri de pui și 100 de cutii de McNuggets sau 100 de cheeseburgeri și 100 de nuggets.

Comanda minimă de 200 de bucăți este însoțită de sloganul: „Make wedding moments unforgettable”.

Acest meniu de nuntă a fost lansat în Jakarta, Indonezia, dar ar putea, dacă va avea succes, fie extins la nivel global: „Există și alte opțiuni de servicii, unde putem oferi și standuri de mâncare la un cost suplimentar”, a transmis Rizki Haryadi, de la McDonald’s Indonezia, notează TheSun.

„Pachetul de nuntă nu este pentru organizarea unei nunți într-un magazin McDonald’s, ci doar pentru mâncare, cum ar fi cateringul, cu prețuri începând de la 185 de lire sterline (216 euro), cu o achiziție minimă de 200 de produse”, a mai precizat aceasta.

Sursa Foto: Instagram/ @mcdonaldsid

Totodată, în Hong Kong, nunțile pot fi organizate și în restaurantele McDonald’s. Pachetul de nuntă a fost lansat în 2011 și include totul, de la invitații până la baloane și „tort” cu plăcintă de mere, structurat pe etaje.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
07:18 - Un tânăr a intrat cu un cuțit într-o primărie din Argeș. A devenit violent
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)