Mark Zuckerberg, atac la adresa lui Donald Trump, printr-un discurs despre importanța dreptului la exprimare (VIDEO)

Mark Zuckerberg, atac la adresa lui Donald Trump, printr-un discurs despre importanța dreptului la exprimare (VIDEO)

Mark Zuckerberg a lansat un atac la adresa lui Donald Trump. Aflat la conferinţa anuală a Facebook, co-fondatorul Mark Zuckerberg a ţinut un discurs despre comunicarea la nivel global, în care i-a atacat pe cei ce încearcă să limiteze dreptul la libera exprimare şi vor să construiască ziduri între oameni. Preşedintele Facebook a declarat că misiunea reţelei sale de socializare este de a conecta lumea din toate părţile globului, transmite B1TV.

Discursul lui Zuckerberg de la conferinţa de la San Francisco, deşi nu a menţionat numele candidatului republican la preşedinţie, a fost fără îndoială un atac la adresa lui Trump şi a politicii controversate a acestuia privind imigraţia. Zuckerberg s-a arătat împotriva celor ce doresc să blocheze dreptul la libera exprimare, să reducă comerţul la nivel internaţional sau să limiteze accesul la internet.

Co-fondatorul Facebook a mai cerut o reformă a imigraţiei şi a prezentat un program prin care vizele ar putea fi extinse pentru muncitorii pricepuţi sau cu merite deosebite. Totodată, el a vorbit despre dorinţa Facebook de a ajuta la crearea unei comunităţi globale şi a menţionat că îşi doreşte ca lumea să realizeze că pentru un viitor mai bun, oamenii trebuie aduşi laolaltă şi nu împinşi în afara comunităţilor.

Multimiliardarul Donald Trump şi-a propus ca în cazul în care va fi ales preşedinte al Statelor Unite, să construiască un zid imens la frontiera cu Mexicul şi a stârnit un adevărat val de critici la nivel mondial.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie