Marea Britanie: Un pieton care a traversat printr-un loc nepermis a fost spulberat de o maşină. Bărbatul a scăpat cu viață (VIDEO)

Marea Britanie: Un pieton care a traversat printr-un loc nepermis a fost spulberat de o maşină. Bărbatul a scăpat cu viață (VIDEO)

Moment şocant filmat pe şoselele din Marea Britanie. Un bărbat care a traversat printr-un loc nepermis a fost efectiv spulberat de o maşină care nu a mai apucat să frâneze. În urma impactului, bărbatul a fost proiectat câţiva metri în aer dar, potrivit martorilor, el a scăpat cu viaţă, informează B1 TV.

Un motociclist oprit în trafic a surprins cu o cameră montată pe cască momentul şocant al accidentului. Acesta a avut loc în oraşul Abingdon, acolo unde doi pietoni au încercat să traverseze printr-un loc nepermis. Unul dintre ei s-a oprit la jumătatea drumului, în timp ce al doilea a continuat.

Decizia s-a dovedit a fi una greşită pentru că o maşină care a venit în mare viteză l-a lovit pe bărbat în plin. În urma impactului, parbirzul vehiculului s-a spart iar pietonul a fost aruncat la mai mulţi metri distanţă. În mod miraculos însă, el a scăpat fără a fi rănit grav şi a prezentat imaginile drept dovadă la poliţie.

Pe internet, oamenii s-au împărţit în două tabere atunci când au comentat clipul. Unii au dat vina pe pietonul care a traversat pe unde nu trebuie, în timp ce alţii au scris că şoferul este de vină pentru că nu a frânat mai devreme.

Marea Britanie: Un pieton care a traversat printr-un loc nepermis a fost spulberat de o maşină

#DIRECT_ONE_tjh2ln#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`