Marcel Vela, ameninţat de interlopul Viorel Gongoi, cunoscut drept fiul Mamei Omida: „Sunteţi nişte miliţieni, bă!”

Marcel Vela, ameninţat de interlopul Viorel Gongoi, cunoscut drept fiul Mamei Omida: Sunteţi nişte miliţieni, bă!

Imagini incredibile au apărut în spaţiul public. Viorel Gongoi, cunoscut în lumea mondenă drept fiul Mamei Omida, îl ameninţă şi-l jigneşte pe ministrul MAI, Marcel Vela. Interlopul vorbeşte despre presupuse complicităţi între poliţişti şi clanurile interlope şi le transmite autorităţilor că se află pe căi greşite în lupta anti-clanuri.

Gongoi susţine că ştie cine a participat la întâlnirea interlopi-poliţişti din noaptea dinaintea înmormântării lui Pian

Viorel Gongoi a susţinut, în clipul pe care l-a postat pe net şi care este presărat cu înjurături, că el a avut discuţii amicale cu mai mulţi lideri din Poliţie, de-a lungul timpului. „Băi omule, băi Vela, băi tată, bă! Bai Vela tu eşti de undeva din Mehedinţi, acolo. Cum poţi să fii ****. Băi, Vela, băi, întreabă-mă pe mine, Motor Viorel, zis Gongoi. Întreabă-mă pe mine de departamentul celor care se ocupă cu grupările infracţionale, să îţi spun eu, Gongoi, ce notă poartă departamentul ăsta al tău şi cât de cretini şi cât de corupţi sunt. Bă, te rog frumos, uită-te bine la mine. Tu eşti Vela, eu sunt Gongoi. Bă, întreabă-mă pe mine, trimite un reprezentant al tău să mă întrebe pe mine de grupul ăsta împotriva clanurilor, împotriva…bă, tu eşti **** prim-ministru ***? Bă, tu pe toate gunoaiele din România le faci clanuri? (…) Păi tu eşti poliţist, mă? Cum poţi tu să faci asemenea afirmaţii şi să permiţi mass-mediei să vorbească de discuţiile…Nu a venit niciun fel de poliţist, decât şeful grupării care era în zilele alea de serviciu, la Pian, că eu eram acolo. Nu a venit niciun şef al Poliţiei. Ăştia nici nu ştiu care sunt gradele lor, bă! Băi Vela, voi aveţi nume, că sunteţi cei mai **** de pe pământ, voi miliţienii. Cheamă-mă bă pe mine într-o zi şi stai de vorbă cu mine, Vela şi îţi explic eu tot ce se întâmplă în departamentele tale din Poliţie. Bă, eu am cunoscut din 1980 până în anul 2020, cei mai mari poliţişti din România (…) Întreabă-l pe Cristi Gheorghe, bă, cine este Gongoi ăsta, bă şi o să vezi că eu într-adevăr, am avut schimb de opinii cu toţi marii lideri ai Poliţiei din România, dar fără a fi sifon„, a spus Gongoi în clipul preluat de antena3.ro.

Interlopul a continuat să jignească Poliţia

Viorel Gongoi le-a transmis poliţiştilor că se află pe căi greşite. „Deci dacă vrei despre departamentul ăsta al Poliţiei Capitalei, întrabă-mă pe mine, că îţi spun eu. Nişte **** care se vinde pe 200 de dolari. O să îţi dau un dosar din care reiese…băi, Vela… probe indubitabile (…) Băi treziţi-vă băi la realitate. Voi nu sunteţi de FBI. Sunteţi nişte **** miliţieni, bă! Ce antiterorism? Băi, câţi oameni cu bombe ai descoperit tu în România? Băi, Vela! Ce mari terorişti aţi descoperit, mă? (…) Păi tu, dacă se bate doi jegoşi, doi ţigani, un cioban şi un ţigan, tu îi ridici la rang de clan?„, spune Viorel Gongoi, reprezentant al Staborului Ţigănesc, preluat de aceeaşi sursă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie