Maia Sandu: Ambasada Republicii Moldova în Israel va rămâne la Tel Aviv. Neagă faptul că ar fi existat o astfel de inițiativă

Maia Sandu: Ambasada Republicii Moldova în Israel va rămâne la Tel Aviv. Neagă faptul că ar fi existat o astfel de inițiativă
foto: Hepta.ro / Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Ambasada Republicii Moldova din Israel va rămâne cu sediul la Tel Aviv și nu se va muta la Ierusalim, a declarat prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, citată de Unmedia.

ÎI BAGĂ PE TOȚI ÎN BOALĂ! ANDREEA MANTEA, COMPLET DEZBRĂCATĂ PE INTERNET! FANII AU ÎNNEBUNIT (GALERIE FOTO)

În plus, a completat Maia Sandu, nu ar exista nici un document semnat de Pavel Filip pentru mutarea acesteia la Ierusalim.

SCANDAL LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PĂRUIT CU CĂTĂLIN BOTEZATU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

„Nu am găsit niciun document când am ajuns în Casa Guvernului. Se pare că nu a existat o asemenea decizie. Nu există niciun document scris. A existat doar un comunicat de presă. Respectiv, nu există o asemenea decizie şi nu se mută ambasada”, a declarat Maia Sandu.

ANDREEA TONCIU, ÎN EXTAZ! TOȚI AU VĂZUT CUM A FĂCUT-O! (GALERIE FOTO)

Pe 11 iunie, Pavel Filip, care conducea guvernul susţinut de Vladimir Plahotniuc, a anunţat mutarea ambasadei R. Moldova de la Tel Aviv la Ierusalim. La acea dată, fostul premier preciase ca: „Un proiect asupra căruia s-a lucrat de mai mult timp este despre transferarea Ambasadei Republicii Moldova din Tel Aviv la Ierusalim”.

Anunţul lui Pavel Filip venise într-un context în care guvernul pe care-l conduceapierduse susţinerea externă a principalelor forțe regionale. El avea, însă, susţinerea guvernului de la Bucureşti.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`