Mai mulți oameni au fost răniți în urma unui nou atac armat în apropiere de o autostradă din SUA

Mai mulți oameni au fost răniți în urma unui nou atac armat în apropiere de o autostradă din SUA
Sursa Foto: Freepik

Un atac armat a avut loc sâmbătă în apropierea unei autostrăzi din statul american Kentuchy. Incidentul s-a soldat cu rănirea mai multor persoane, conform unui anunț făcut sâmbătă de autoritățile din statul american, conform NBC.

Autorul atacului ar fi un bărbat de 32 de ani, Joseph Couch

Între patru și șase persoane s-au ales cu răni, după ce un individ a deschis focul, conform purtătorului de cuvânt al poliției statului Kentucky, Scottie Pennigton, fără a spune care este starea persoanelor rănite.

Incidentul armat s-a petrecut în comitatul Laurel, aflat la circa 145 km sud de orașul Lexington, de-a lungul autostrăzii I-75, o importantă arteră nord-sud care traversează jumătate din teritoriul Statelor Unite, potrivit Agerpres.

Au fost „mai mulţi răniţi grav”, însă nu a fost raportat niciun deces, conform canalului local de știri WYMT, citând biroul șerifului din comitatul Laurel.

Autorul atacului ar fi un bărbat de 32 de ani, Joseph Couch. Potrivit biroului șerifului, individul pare „înarmat și periculos”, iar circulația pe autostradă a fost închisă.

Guvernatorul Kentuchy, Andy Beshear, i-a îndemnat pe localnici să evite zona unde s-a produs atacul.
În urmă cu câteva zile patru persoane au murit, după ce un băiat de 14 ani a deschis focul într-un liceu din Georgia. Colt Gray este învinuit că a omorât doi elevi și doi profesori cu o pușcă de tip AR. Alte șapte persoane s-au ales cu răni prin împușcare, iar alți doi elevi au fost răniți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`