Liderul grupării teroriste Hezbollah a susținut primul discurs după atacul din 7 octombrie: Această operațiune este măreață, sacră și a fost 100% palestiniană. Nu a existat nicio latură negativă a acestei operațiuni și nu puteau să o facă altfel (VIDEO)

Liderul grupării teroriste Hezbollah a susținut primul discurs după atacul din 7 octombrie: Această operațiune este măreață, sacră și a fost 100% palestiniană. Nu a existat nicio latură negativă a acestei operațiuni și nu puteau să o facă altfel (VIDEO)
sursa foto: captura youtube

Liderul grupării teroriste Hezbollah, Hassan Nasrallah, a susținut primul discurs după atacul barbar al grupării Hamas, în Israel, din 7 octombrie.

Liderul Hezbollah și-a început discursul prin a aduce un omagiu „martirilor” libanezi și palestinieni uciși în conflictul cu Israel.

„Frații și surorile mele, pacea să fie cu voi toți”, a spus Nasrallah. „Ne aflăm astăzi aici pentru a ne aminti de cei care sunt modele ale Hezbollah”, a mai adăugat el.

Nasrallah a afirmat că unii teroriști libanezi și palestinieni care au murit au primit o medalie, notează BBC.

Liderul Hezbollah a descris atacul Hamas ca fiind „măreț și sacru”, și că a fost comis „100% de palestinieni”, conform Sky News.

Războiul cu Israel s-a extins pe mai multe fronturi, peste granițele Fâșiei Gaza, a mai spus Hassan Nasrallah, relatează Jerusalem Post.

Liderul grupării teroriste Hezbollah a ținut să precizeze că ei nu au știut nimic despre atac înainte ca acestasă aibă loc, spunând că a fost planificată în secret total.

„Operațiunea din 7 octombrie a fost planificată în secret total, nici măcar alte facțiuni palestiniene nu au fost la curent, cu atât mai puțin mișcările de rezistență din străinătate”, a susținut el.

„Comunitatea internațională tot aduce în discuție Iranul și planurile sale militare, dar atacul din 7 octombrie a fost o operațiune 100% palestiniană, planificată și executată de palestinieni pentru cauza palestiniană, nu are nicio legătură cu vreo problemă internațională sau regională.

„Această operațiune este măreață, această operațiune sacră a fost 100% palestiniană și a fost pusă în aplicare de palestinieni. Nu a existat nicio latură negativă a acestei operațiuni și nu puteau să o facă altfel”, spune el.

Referindu-se la viața din Gaza,

Hassan Nasrallah a declarat că peste două milioane de oameni care trăiesc în Gaza au o „viață foarte grea”.

„Ei ne ucid oamenii zilnic”, a susținut Nasrallah.

De asemenea, el și-a exprimat „recunoștința” față de cei din Yemen și Irak care „au participat la această bătălie”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori