La maraton, din greșeală: O fată de 12 ani a participat fără să vrea la cursa de 20 de kilometri din New York

La maraton, din greșeală: O fată de 12 ani a participat fără să vrea la cursa de 20 de kilometri din New York
Foto:scarymommy.com

O copilă de 12 ani a alergat din greşeală la semi-maratonul din New York, arată B1 TV. Fata se înscrisese iniţial la cursa de 5 kilometri, dar, convinsă că a întârziat, s-a alăturat primului grup de alergători pe care l-a observat. Sportivii participau însă la cursa de 20 de kilometri.

Fata se antrenase timp de două luni pentru cursa de 5 km, dar s-a alăturat din greşeală celei de semi-maraton. Covinsă că a întârziat la competiţia la care se înscrisese, dar pentru care, de fapt, nu se dăduse încă startul, tânăra a intrat imediat în grupul sportivilor profesionişti. După ce a alergat cinci kilometri, Lee Rodriguez Espada și-a dat seama că ceva nu este în regulă.

”Mi-am dat seama după ceva timp că este cursa de semi-maraton și am decis să o termin”, a spus Lee Rodriguez.

Mamai ei a început să se îngrijoreze pentru că fata nu ajunsese încă la linia de sosire şi a anunţat poliţia. Timp de două ore, ea și-a căutat disperată copilul, până când a aflat că aceasta alerga, de fapt, la semi-maraton.

Un polițist s-a apropiat de Lee în timpul cursei, însă aceasta i-a spus că vrea să termine cursa, lucru pe care l-a făcut după 2 ore și 42 de minute, spre suprinderea celor din jur. Fata a primit şi o medalie pentru isprava sa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`