Companie aeriană, criticată după ce a cerut unei mame care alăpta să se acopere, pentru a nu „ofensa” călătorii de „culturi diferite”

Companie aeriană, criticată după ce a cerut unei mame care alăpta să se acopere, pentru a nu ofensa călătorii de culturi diferite

Compania aeriană olandeză KLM a devenit ținta criticilor în mediul online, după ce a cerut unei mame care își alăpta bebelușul în avion să-și acopere sânul, pentru a nu ”ofensa” călătorii de ”culturi diferite”, informează AFP.

Shelby Angel a povestit că s-a simțit „extrem de inconfortabil și nerespectată”: „Înainte de a decola, o stewardesă cu o pătură s-a apropiat de mine. Mi-a spus (și citez): Dacă vrei să continui să alăptezi, va trebui să te acoperi”.

RĂZVAN SIMION ARUNCĂ BOMBA ANULUI! DETALII ȘOCANTE DESPRE DANI OȚIL

Când tânăra s-a plâns la KLM, compania i-a răspuns că trebuie să „respecte persoanele de culturi diferite și că atitudinea stewardesei a fost conformă cu politica” societății.

Postarea femeii a declanșat ample reacții.

DEZVĂLUIRI ȘOC DESPRE ANDREEA MARIN. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

”Alăptarea este autorizată la bordul zborurilor KLM. Cu toate acestea, nu toți pasagerii se simt confortabil dacă o femeie alăptează în apropiere de ei și uneori acești pasageri se plâng la personalul de cabină. Pentru a menține pacea la bord, KLM încearcă să găsească o soluție acceptabilă pentru toți și acest lucru poate implica o cerere către mamă să-și acopere sânul”, a declarat o purtătoare de cuvânt a companiei.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`