Kevin Spacey, un nou mesaj în stilul Frank Underwood după ce a fost marginalizat din lumea filmului: ”Când cineva face ceva ce nu vă place, îl puteţi ucide cu bunătate” (VIDEO)

Kevin Spacey, un nou mesaj în stilul Frank Underwood după ce a fost marginalizat din lumea filmului: ”Când cineva face ceva ce nu vă place, îl puteţi ucide cu bunătate” (VIDEO)
Foto: Facebook/ Kevin Spacey

Actorul Kevin Spacey a publicat şi anul acesta un mesaj de Crăciun considerat de unii „bizar”. Spacey, care l-a interpretat pe Frank Underwood în serialul „House of Cards” a fost acuzat în ultimii doi ani de hărţuire şi abuz sexual.

„Doar nu credeaţi că o să ratez ocazia de a vă ura Crăciun fericit, nu? A fost un an destul de bun şi sunt recunoscător să îmi fi recuperat sănătatea. Aşadar, am făcut unele schimbări în viaţa mea şi aş vrea să vă invit să vă alăturaţi mie. Intrăm în anul 2020, vreau să votez pentru mai mult bine în lumea aceasta. Da, ştiu la ce vă gândiţi: Poate fi serios? Sunt foarte serios. Şi nu este atât de greu, credeţi-mă. Data viitoare când cineva face ceva ce nu vă place, puteţi ataca. Dar puteţi să vă şi abţineţi şi să faceţi ceva neaşteptat. Îl puteţi ucide cu bunătate”, afirmă Kevin Spacey.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Este al doilea an în care Kevin Spacey dă publicității un mesaj de Crăciun inspirat din serialul „House of Cards”, din care a fost exclus după ce au apărut mai multe plângeri legate de comportamentul nepotrivit al vedetei.

De la mesajul de Crăciun de anul trecut, Spacey nu a mai fost prezent online.

În ianuarie, Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală, în anul 2016, a unui tânăr, care, la momentul respectiv, avea 18 ani. Actorul, acuzat de indecenţă, molestare şi lovire, fapte pentru care risca o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare şi înregistrarea ca agresor sexual, a pledat nevinovat. Procurorii au renunțat la caz șase luni mai târziu, după ce reclamantul a invocat dreptul de a nu depune mărturie.

La începutul lunii iulie, publicaţia Variety a scris că Spacey a fost audiat şi de poliţia britanică, după ce mai mulţi bărbaţi l-au reclamat pentru agresiuni similare. Cazul este în desfășurare.

Actorul a pledat „nevinovat” şi a negat toate acuzaţiile aduse.

Cu toate acestea, Netflix a încetat colaborarea cu actorul din ,,House of Cards”, din cauza acuzațiilor care i s-au adus.

Starul hollywoodian a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects” şi „American Beauty” . A mai jucat în filme precum „L.A. Confidential”, „K-Pax” şi „The Men Who Stare at Goats”.

Din 2013, a jucat rolul principal în serialul „House of Cards”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare