Kate Middleton, supărată după o ceartă cu prințul William. Nu cad de acord privind școlarizarea lui George

Kate Middleton, supărată după o ceartă cu prințul William. Nu cad de acord privind școlarizarea lui George
Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Pool

Kate Middleton este supărată după o discuție în contradictoriu cu soțul ei, prințul William, privind școlarizarea fiului lor, George. Cei doi au păreri diferite legat de școala la care fiul lor ar trebui să meargă.

Unde vor prinții de Wales ca George să învețe

Prințul William își dorește ca George să urmeze Eton College, unde a învățat și el, dar și fratele său, Harry, fiind o schimbare în familia regală, pentru că, până atunci, cu toții mergeau la Gordonstoun din Scoția. Dar, Kate nu este de acord cu propunerea soțului ei, informează Dc News.

Ea nu își dorește ca fiul ei să urmeze o școală de elită pentru băieți, iar acest lucru ar proveni din copilăria prințesei și experiențele neplăcute pe care le-a avut, a dezvăluit o sursă apropiată familiei regale. Ea a fost hărțuită la prima școală la care a mers și nu vrea ca și prințul George să treacă prin aceeași situație.

Școala pe care o propune Kate pentru fiul ei

Kate a mers la Downe House, un internat de fete din Berkshire, unde nu i-a plăcut deloc și l-a părăsit în jumătatea perioadei și s-a transferat la Marlborough College, un internat mixt din Wiltshire, de unde a absolvit.

Astfel, Kate Middleton vrea ca și prințul George să meargă la acest colegiu. Sursa familiei regale spune: „Kate crede că trimiterea lui George într-o instituție atât de înfundată, de rang superior, este împotriva tuturor eforturilor lor de a moderniza monarhia”.

Prinții de Wales s-au contrazis ore întregi privind școlarizarea fiului lor, dar în cele din urmă, Kate a cedat, iar prințul George va merge la Eton College, la dorința tatălui său.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`