Kate Middleton: „Sunt îngrozită. Sper că îl voi putea ține departe pe George de asta”. Prințesa de Walles se teme ca fiul cel mare să nu facă acest lucru (FOTO)

Kate Middleton: Sunt îngrozită. Sper că îl voi putea ține departe pe George de asta. Prințesa de Walles se teme ca fiul cel mare să nu facă acest lucru (FOTO)
Sursa foto: Hepta / Alpha Press / Alpha Press

Kate Middleton este extrem de îngrijorată. Se teme că fiul lor cel mare, Prințul George, ar putea moșteni o pasiune pe care Prințul William o are, deși Kate nu e de acord sub nicio formă cu ea.

Ce pasiuni are Kate Middleton

Kate este cunoscută pentru abilitățile sale la hochei, sport pe care îl practica la Marlborough College.

Ea a fost activă și în atletism, îi place să joace netball și tenis de masă și nu ezită să navigheze. Este pasionată de tenis și chiar a jucat împotriva lui Roger Federer într-un eveniment de caritate, conform Click.

Pe de altă parte, moștenitorul tronului, Prințul William, a reprezentat Universitatea St Andrew în echipa de polo pe apă și iubește înotul, schiul și fotbalul.

Amândoi, atât Kate, cât și William, împărtășesc o pasiune pentru sport și pentru competițiile prietenoase, însă, există o activitate care îi provoacă neliniște Prințesei de Wales.

Kate Middleton, îngrozită de pasiunea Prințului William

Mai mult, aceasta este extrem de îngrijorată că și fiul lor cel mare, Prințul George, ar putea moșteni această pasiune de care se teme.

Este vorba despre mersul cu motocicleta. În anul 2015, Kate a recunoscut că este „îngrozită” de pasiunea lui William pentru motociclete. La acea vreme, Prințul George avea doar doi ani, iar Prințesa Charlotte era încă mică.

În ciuda vârstei fragede a copiilor săi, Kate era deja preocupată de posibilitatea ca cei doi prinți să dezvolte un interes pentru motociclete. 

„El încă merge pe motocicletă. Mă înspăimântă de fiecare dată când iese. Sunt îngrozită. Sper că îl voi putea ține departe pe George de asta”, a spus Prințesa de Wales, citată de The Mirror.

Prințul William are permis pentru motociclete încă de la vârsta de 19 ani. În 2018, după ce Kate Middleton a spus că îi este teamă de acest hobby al soțului ei, Prințul William a recunoscut că, după ce a devenit tată, este mai atent și mai grijuliu și a renunțat să mai meargă cu motocicleta.

Sursa foto: Hepta / Alpha Press / Alpha Press
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi
17:34 - Surse: Fost crainic al clubului Dinamo, reținut după ce ar fi agresat sexual un băiat de 16 ani