Kate Middleton s-ar fi putut retrage din viața regală. Propunerea prințului William

Kate Middleton s-ar fi putut retrage din viața regală. Propunerea prințului William
Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Pool

Kate Middleton a fost la un pas de a se retrage din viața regală, dar prințul William i-a făcut o propunere neașteptată.

Kate se putea retrage din viața regală

Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani și încă se iubesc ca la început. Ei s-au cunoscut în vremea studenției la Universitatea St. Andrews din Scoția, iar la câțiva ani după absolvire s-au despărțit și au șocat o lume întreagă, informează DcNews.

Dar, despărțirea nu a durat mult, apoi prințul William a cerut-o în căsătorie, deși mulți se așteptau ca el să facă acest pas mult mai devreme. Viitorul monarh a dezvăluit care a fost motivul pentru care a așteptat mai mult până când a făcut pasul cel mare. El a vrut să îi ofere o introducere treptată în viața regală, ba mai mult, i-a oferit chiar și șansa de a se retrage dacă ea simțea nevoia.

„Ea și familia ei, chiar voiam să mă asigur că au cea mai bună îndrumare și șansa de a vedea cum a fost viața – sau cum este viața – în familie. De aceea am așteptat atât de mult timp. Am vrut să-i dau șansa să vadă și să se retragă dacă e nevoie”, a spus prințul William într-un interviu din 2010.

Ce au spus cei doi despre perioada despărțirii

El a vorbit și despre perioada în care au fost despărțiți, fiind o vreme în care fiecare a avut mai mult timp de a se regăsi.

„Ne-am regăsit amândoi. Am încercat foarte mult să ne găsim propriul drum și am crescut. A fost doar un fel de a ne da un pic de spațiu și totul a mers apoi spre bine”, a spus prințul William.

„Cred că la acea vreme nu eram foarte fericită, dar de fapt m-a făcut o persoană mai puternică. Afli lucruri despre tine de care poate nu îți dai seama. Am apreciat cu adevărat acel timp pentru mine, deși atunci nu gândeam așa”, a declarat Kate Middleton, la acea vreme.

Imediat după interviu, cei doi s-au căsătorit, având o ceremonie urială la Westminster Abbey. De atunci, cuplul a făcut trei copiii, iar în vara aceasta a făcut o schimbare în viața lor, una dintre cele mai importante din ultimele 18 luni. Ei s-au mutat la Windsor după ce au părăsit Palatul Kensington pentru a se muta la Adelaide Cottage. Astfel, copiii au început studiile la o școală nouă, la Lambrook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:09 - Peste 1 milion de pensionari pierd un ajutor la pensie de 1.250 lei. Din ce lună se va întâmpla asta
12:06 - Kelemen Hunor, președinte UDMR, despre planul de reducere a deficitului bugetar: „E o vrăjeală că au mai primit 7 zile, 10 zile, etc. N-au cum să trimită ceva credibil și după aceea să facă și campanie”
11:54 - Situația urșilor s-a agravat într-o localitate din Brașov: „Îți e cam frică să umbli noaptea”
11:50 - Câți bani a făcut o femeie care a reciclat sticle de la pelerinajul din Iași. „Am nevoie de bani ca să îmi îngrijesc copilul”
11:37 - Președintele UDMR, Kelemen Hunor despre cearta dintre primarii Capitalei: „Planșeul Unirii e un pericol real, dacă UDMR ar fi fost la Guvern nu se mai ajungea aici, noi am fost împinși pe scări” (VIDEO)
11:17 - Mădălina Ghenea trece plin clipe de coșmar. Vedeta a ajuns în instanță: „ Îmi provoca o stare gravă de anxietate și teamă”
10:59 - Primarul Sectorul 3 Robert Negoiță, despre scandalul de la Planșeul Unirii: „Expertiza e că e risc de colaps. Primăria Capitalei urmărește să blocheze tot” (VIDEO)
10:51 - Coreea de Nord a aruncat în aer drumurile și calea ferată de la granița cu Sudul. Focuri de avertisment din partea Seulului (VIDEO)
10:51 - Un nou regim de tratament pentru cancerul de col uterin „reduce riscul de a muri din cauza bolii cu 40%” și e cel mai mare progres medical din ultimii 25 de ani
10:47 - Care sunt cele mai bune ore de trezit și de culcat pentru o viață cât mai lungă și sănătoasă. Vlad Ciurea: „Singuri trebuie să realizăm”