Kate Middleton s-a săturat să îi împace pe William și Harry. „Are mult mai multe lucruri de care trebuie să se ocupe”

Kate Middleton s-a săturat să îi împace pe William și Harry. „Are mult mai multe lucruri de care trebuie să se ocupe”
Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Pool

Kate Middleton a fost foarte implicată în încercarea de a-I împăca pe William și Harry, dar cum munca ei nu a dat niciun rezultat favorabil, s-a săturat să se mai ocupe de asta.

Se concetrează pe familie și îndatoririle regale

Cei doi frați sunt certați de ceva vreme, iar Kate Middleton a încercat să îi împace, doar că s-a săturat să mai fie mediator în conflictul dintre frații regali și a ales să se concetreze pe alte lucre care sunt mai importante pentru ea, conform Ok Magazine.

„Catherine are mult mai multe lucruri de care trebuie să se ocupe acum decât să tot încerce să-i apropie pe cei doi frați certați. Ea se concentrează acum pe copiii ei, pe soțul ei și pe faptul că încearcă să-și reia treptat îndatoririle profesionale”, a spus un expert regal.

A renunțat la rolul de mediator

Acesta a adăugat că boala prințesei de Wales a apropiat-o și mai mult de soțul ei și și-a dat seama că ar trebui să înceteze să fie mediatorul dintre el și fratele său.

„Cred că boala ei i-a făcut mariajul cu William mai puternic, lucru care se vede și filmulețul pe care l-a făcut public despre familia ei. Poți să fii mediatorul o perioadă de timp, dar nu la nesfârșit, și e limpede că ea a făcut eforturi ca să refacă legătura între cei doi frați, a tot încercat asta Până la urmă, loialitatea ei e îndreptatată spre soțul ei și nu cred că ea îl va forța în vreun fel pe William să se împace cu Harry, pentru că el o va face decât dacă va vrea acest lucru. Și această perspectivă e destul de îndepărtată în prezent și în viitorul apropiat”, a mai declarat expertul regal.

În plus, când a venit vorba despre cearta dintre William și Harry, Kate a părut foarte deranjată și și-a aruncat mâinile în sus „în semne de dezgust”.

Astfel, Kate Middleton a ales să se concetreze pe lucrurile care sunt mult mai prioritare și să nu își mai consume energia pe împăcarea fraților, ci să o folosească pentru a se însănătoși și pentru a avea grijă de familia ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:59 - Pasarela Îndrăgostiților din Timișoara, la un pas de prăbușire. Este traversată de sute de oameni
12:47 - Nicolae Ciucă, despre întrebarea propusă de PSD la referendumul lui Nicușor Dan: O să o analizăm. Este o datorie a noastră de siguranță în școli, de siguranță a cetățenilor. Nu cred că este nevoie de un referendum pentru acest lucru (VIDEO)
12:36 - PNL anunță un proiect de lege pentru referendumul lui Nicușor Dan. Nicolae Ciucă: Nu îmi asumam prin semnătură un astfel de demers dacă nu aveam convingerea că trebuie să mergem cu acesta până la capăt (VIDEO)
12:27 - Cea mai scăzută temperatură din țară, de vineri dimineața. La Miercurea-Ciuc mercurul a coborât sub pragul înghețului
12:22 - Primarul Capitalei le mulțumește lui Nicolae Ciucă și PNL pentru susținerea propunerilor sale și a referendumului. Nicușor Dan, despre întrebarea propusă de PSD pentru vot: „De principiu sunt de acord” (VIDEO)
12:05 - Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu Nicușor Dan: Am convenit inclusiv pe susținerea candidaturii la prezidențiale. Am semnat lista cu cele 20 de solicitări ale primarului general (VIDEO)
12:03 - Dramă la Campionatele Mondiale din Spania: Doi concurenți au murit chiar în timpul probei de traitlon
11:58 - Ce părere are Alexia Eram despre Victor Slav. Reacția lui Aris
11:55 - Netanyahu, după uciderea liderului Hamas, când tot Occidentul își imagina că conflictul din Orientul Mijlociu se va calma: „Războiul din Gaza nu s-a încheiat”
11:49 - Avertisment pentru românii de la bloc. Greșeala care i-a adus unui bucureștean o amendă de 1.000 de lei