Kate Middleton „nu va mai fi niciodată ca înainte”. Vestea pe care nu voiam s-o auzim despre Prințesa de Wales. Noi detalii alarmante!

Kate Middleton nu va mai fi niciodată ca înainte. Vestea pe care nu voiam s-o auzim despre Prințesa de Wales. Noi detalii alarmante!
Sursa foto: Hepta.ro/ (Credit Image: © Pool/i-Images via ZUMA Press)

Până în acest moment, nu se cunoaște nimic concret cu privire la starea de sănătate a lui Kate Middleton sau ce tip de cancer are.

„Nu va mai fi niciodată ca înainte”

Surse aropiate Palatului au spus, conform presei internaționale, că Prințesa de Wales, probabil, „Nu va mai fi niciodată ca înainte”, fapt ce i-a îngrijorat pe mulți fani ai Casei Regale Britanice.

În prezent, Kate Middleton urmează un tratament împotriva cancerului, însă surse de la palat vin cu vești nu tocmai îmbucurătoare.

Us Weekly a făcut câteva dezvăluiri îngrozitoare în ceea ce privește starea de sănătate a lui Kate Middleton„Nu va mai fi niciodată ca înainte. S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care oamenii au văzut-o înainte”, susține un nou raport.

Mai mult, publicația citează o sursă care a spus că echipa Prințesei de Wales „reevaluează ceea ce va putea să facă ea când se va întoarce”. Aceste vești au stârnit rumoare și au pus pe toată lumea pe jar, mai ales în contextul în care Palatul a cerut o întrerupere a raportării despre starea de sănătate a lui Kate Middleton, informează Cancan.

Tot în presa internațională se vorbește intens și despre reîntoarcerea soției Prințului William în spațiul publicul și despre momentul în care aceasta o să poată să își reia îndatoririle. În acest sens, The Daily Beast a raportat că Prințesa de Wales ar putea să nu fie văzută în public până anul viitor, în timp ce Daily Mail a raportat că prietenii lui Kate au spus „s-ar putea să nu o mai vedem pe Catherine până în toamnă,  și numai atunci dacă și-a revenit pe deplin”.

„Kate se simte suficient de puternică pentru a fi foarte implicată cu copiii”

Reprezentanții lui Kate au subliniat că în prezent nu există un orar stabilit pentru întoarcerea ei la îndatoririle regale. De asemenea, a fost subliniat faptul că Prințesa are nevoie de „spațiu și timp” pentru a se recupera.

Deși a fost cerută o întrerupere a raportării despre starea de sănătate a lui Kate, în afară de actualizările oficiale, presa internațională trasmite că aceasta ar fi fost văzută în prezența familiei și s-ar ocupa cu marea atenție de micuții ei.

„Kate se simte suficient de puternică pentru a fi foarte implicată cu copiii. Ea a fost un părinte activ”, a declarat o sursă din Palat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi
17:34 - Surse: Fost crainic al clubului Dinamo, reținut după ce ar fi agresat sexual un băiat de 16 ani