Kate Middleton „e posibil să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care au văzut-o oamenii înainte!”. Un apropiat al Palatului a făcut dezvăluiri despre Prințesa de Wales

Kate Middleton e posibil să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care au văzut-o oamenii înainte!. Un apropiat al Palatului a făcut dezvăluiri despre Prințesa de Wales
Sursa Foto: Facebook/ Kate Middleton

Prințesa de Wales s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care au văzut-o oamenii înainte, a transmis un apropiat al Palatului.

Rolul pe care îl are Kate Middleton în cadrul Familiei Regale Britanice ar urma să se schimbe radical din cauza diagnosticului de cancer și al tratamentului pe care îl urmează.

Până în acest moment, nu a fost dezvăluit tipul de cancer pe care îl are și nu se știe cât de grav este acesta. Dar cu toate acestea, cei care o admiră sunt îngrijorați de faptul că nu a mai fost văzută deloc în public de foarte mult timp.

Ce tip de cancer ar putea avea Kate Middleton

Mai mulți specialiști, care au analizat contextul, au spus că ar putea avea cancer de colon. Cu cât este mai dificil de tratat, un om poate rămâne captiv terapiilor ani întregi. Din cauza bolii, se schimbă atât înfățișarea, cât și pofta de viață. O putem lua exemplu pe Shannen Doherty, care se luptă cu cancerul de aproape 10 ani. Prin urmare, această teorie poate fi susținută din motive medicale, deși pentru fanii Familiei Regale Britanice este o lovitură.

Fanii Familiei Regale sunt foarte îngrijorați de starea de sănătate a lui Kate și urmăresc toate conturile oficiale de social media ale Palatului, poate, poate sunt publicate măcar câteva noi detalii despre Prințesă. Starea ei de sănătate umbrește inclusiv perspectiva viitorului, căci Marea Britanie are nevoie de o regină sănătoasă, activă, implicată, alături de oameni, așa cum a fost Kate până acum, conform OK! Magazine.

Ce dezvăluiri a făcut un apropiat al Palatului

Prințesa de Wales, care muncea cot la cot cu soțul său, Prințul William, „s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care au văzut-o oamenii înainte”, a declarat, marți, pentru Us Weekly un apropiat al Palatului.

Tot aceeași sursă a mai spus că, în prezent, „reevaluează ceea ce va putea să-și asume când se va întoarce”, după ce a urmat tratamente de chimioterapie preventivă pentru cancerul ei, scrie publicația PageSix.

Expertul regal, Richard Fitzwilliams, a precizat că atunci când Kate Middleton va putea reveni la îndatoririle regale „o va face respectând atent recomandările medicale”.

Publicația PageSix a cerut Palatului Kensington un punct de vedere cu privire la acest scenariu deloc optimist, însă nu a primit până acum niciun răspuns.

Speculațiile acestea au început să apară după ce deja în media britanică o altă sursă de la Palat a declarat că este posibil ca Prințesa de Wales să nu mai apară deloc anul acesta. Deja au trecut 6 luni de când nu a mai fost văzută.

Amintim că Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost supusă, în ianuarie, unei intervenții chirurgicale, după care ea a anunțat printr-un clip video că a fost diagnosticată cu cancer.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi