Kate Middleton, apariție de senzație într-un compleu românesc în Nottingham. Cât costă ținuta purtată de prințesă: „Desenat, croit, tricotat şi exportat din Piatra Neamț” (VIDEO)

Kate Middleton, apariție de senzație într-un compleu românesc în Nottingham. Cât costă ținuta purtată de prințesă: „Desenat, croit, tricotat şi exportat din Piatra Neamț” (VIDEO)
Foto: Instagram

Kate Middleton a impresionat în Nottingham purtând un compleu ecru produs într-o mică fabrică din Piatra Neamț, o afacere de familie. Piesa costă doar 145 de dolari (684 de lei), fiind accesibilă pentru toate femeile pasionate de modă.

Kate Middleton a făcut furori într-un compleu românesc

Kate Middleton, cunoscută pentru stilul său impecabil, a impresionat recent în Nottingham purtând un compleu fabricat în România, la o fabrică din Piatra Neamț. Jurnalista Irina Păcurariu, originară din aceeași localitate, a remarcat acest detaliu. Kate este adesea admirată pentru abilitatea sa de a combina articole vestimentare de brand cu cele accesibile, ceea ce o face un model de urmat nu doar în Marea Britanie, ci și în întreaga lume, scrie Viva.ro.

„Ieri au apărut fotografiile cu prințesa care, în vizită la Nottingham University, a purtat acest costum, impecabil de altfel. Desenat, croit, tricotat şi exportat din Piatra Neamț pentru un brand francez considerat hibrid între lux și haine abordabile tuturor.

Fabrica din România, care produce și în nume propriu și pentru unele dintre cele mai exclusive mărci din lume, este o afacere de familie, apărută după 1990, în care mama, fiica și nepoatele fac parte din întreg. Întâmplarea face că e o companie ale cărei cliente suntem și noi, eu și fetele mele, plus multe dintre prietene.

Așa că azi am sărbătorit cu un shopping la prețuri absolut decente, tot ce am luat fiind cashmir și lână, fire prețioase și design impecabil. Singura problemă reală a fost să ne oprim.

Monica Pecheanu Augsburger e generația de mijloc a afacerii, o fostă campioană de tenis, iubitoare de libertate și viață în natură, care continuă visul mamei ei, doamna Lucia Matasă. Aș spune că din toate astea ceva există și în fiecare obiect made in Romania’ care îi poartă amprenta. Good job, fetelor!, a scris Irina în social media.

Compleul costă doar 145 de dolari

Monica Pecheanu din Augsburg a fost onorată să vadă produsul său purtat de Prințesa de Wales, un icon al modei în Marea Britanie și în afara ei, reprezentând o recunoaștere deosebită pentru fabrica sa din Piatra Neamț.

Compleul costă 145 de dolari, o sumă rezonabilă pentru acest tip de piesă. Kate Middleton, cunoscută nu doar pentru reciclarea hainelor, ci și pentru abilitatea de a combina piese scumpe cu altele de la magazine accesibile, a purtat ținute care, reduse, ajungeau sub 20 de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`