Kamala Harris, în primul său interviu televizat: America e pregătită să întoarcă pagina. Donald Trump ne-a divizat naţiunea

Kamala Harris, în primul său interviu televizat: America e pregătită să întoarcă pagina. Donald Trump ne-a divizat naţiunea
Kamala Harris, candidata democraților la alegerile prezidențiale americane. Sursa foto: Hepta - DPA Images / Gripas Yuri/ABACA

În primul său interviu în calitate de candidat la președinția SUA, democrata Kamala Harris l-a atacat pe contracandidatul ei, republicanul Donald Trump, spunând că acesta „ne-a divizat naţiunea”, și și-a apărat ideile despre energie, imigraţie şi conflictul din Orientul Mijlociu.

Harris, acuzații la adresa lui Trump

Vicepreşedinta Kamala Harris a declarat, în interviul pentru CNN, că America e „pregătită să întoarcă pagina” Trump, căci acesta „ne-a divizat naţiunea”.

În schimb, ca semn de reconciliere politică, aceasta a spus că „ar fi un lucru bun pentru americani dacă ar exista un ministru republican în guvernul” ei.

Întrebată despre imigrație, un subiect preferat de Trump, Harris a spus că trebuie să existe „consecinţe” pentru persoanele care intră ilegal în SUA, informează AFP.

Democrata a mai afirmat că „schimbările climatice sunt o realitate, o problemă urgentă” și că SUA trebuie să-și îndeplinească „obiective” în ce priveşte emisiile de gaze cu efect de seră.

Cât despre conflictul din Orientul Mijlociu, Kamala Harris a afirmat că nu va suspenda livrările americane de arme către Israel dacă va ajunge președinte.

Trump: Harris e o impostoare

Pe platforma sa Truth Social, Donald Trump a acuzat-o pe Kamala Harris că e impostoare și a scris că abia așteaptă dezbaterea electorală cu ea, care ar urma să aibă loc pe 10 septembrie: „Abia aştept să dezbat cu ”tovarăşa” Kamala şi să arăt ce impostoare e. Harris s-a răzgândit pe toate subiectele”.

În schimb, în interviu, democrata a asigurat că „valorile ei nu s-au schimbat”.

Donald Trump și-a intensificat atacurile împotriva Kamalei Harris de când aceasta a devenit candidatul democraților la prezidențiale, în locul actualului președinte, Joe Biden.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:30 - Directorul INFP: Cutremurul de luni face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea. Dacă erau replici, trebuia să se producă până acum
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)