Kamala Harris a declarat că Donald Trump este „din ce în ce mai turbat” și caută „puterea absolută”. De la ce a pornit totul

Kamala Harris a declarat că Donald Trump este „din ce în ce mai turbat” și caută „puterea absolută”. De la ce a pornit totul
Sursa foto: Hepta - DPA Images / Gripas Yuri/ABACA

Candidata democrată în cursa pentru Casa Albă, Kamala Harris, a declarat că Donald Trump este „din ce în ce mai tulburat” şi caută „puterea absolută”. Această remarcă a fost făcută după ce fostul președinte al Statelor Unite ar fi spus că Hitler „a făcut lucruri bune”.

Donald Trump corespunde definiției unui fascist

„Este profund îngrijorător şi incredibil de periculos ca Donald Trump să-l invoce pe Adolf Hitler”, a adăugat Harris, referindu-se la comentariile făcute de un fost şef de cabinet al republicanului la Casa Albă,conform AGERPRES.

John Kelly a declarat că Donald Trump corespunde definiției unui fascist și că fostul președinte ar fi spus că dictatorul nazist „a făcut lucruri bune”. Potrivit vicepreşedintei SUA „toate acestea sunt o dovadă în plus pentru poporul american despre cine este cu adevărat Donald Trump”.

Echipa de campanie a lui Trump a negat comentariile lui John Kelly

În prezent, la două săptămâni înainte de alegeri, Donald Trump se află la egalitate cu rivala sa. Echipa de campanie a candidatului republican a negat comentariile atribuite fostului președinte de John Kelly.

Acum „ştim ce vrea Donald Trump: vrea o putere absolută. Problema în 13 zile va fi de a şti ce vrea poporul american”, a concluzionat Kamala Harris. Candidata democrată a amintit că miliardarul republican a promis că îi va înfrunta „pe inamici din interior”, adică pe „oricine îndrăzneşte să-l critice”, potrivit vicepreşedintei.

La mai puțin de două săptămâni până la alegerile prezidențiale de pe 5 noiembrie, John Kelly, un vechi critic al fostului președinte, a declarat pentru New York Times că Trump nu cunoaște Constituţia SUA sau conceptul de stat de drept.Acesata a avertizat că, dacă republicanul va reveni la Casa Albă, va încerca să conducă în stil autoritar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`