Clipe dramatice pentru unul din cei mai influenți politicieni americani: A decis să nu mai continue tratamentul împotriva cancerului cerebral

Clipe dramatice pentru unul din cei mai influenți politicieni americani:  A decis să nu mai continue tratamentul împotriva cancerului cerebral

John McCain, unul din cei mai vechi senatori republicani și fost candidat la alegerile prezidențiale, a decis să nu mai continue tratamentul împotriva cancerului cerebral cu care se luptă din vara anului trecut, anunță BBC care citează un comunicat al familiei politicianului american.

„Anul trecut, senatorul John McCain le-a transmis americanilor vestea pe care noi deja deja o ştiam: a fost diagnosticat cu o formă agresivă de glioblastom, iar prognoza este gravă. În anul care a trecut, John a depăşit aşteptările de supravieţuire. Dar progresul bolii şi avansarea inexorabilă în vârstă dau verdictul. Prin puterea sa de voinţă, el a decis oprirea tratamentului medical”, a comunicat familia senatorului republican.

John McCain, în vârstă de 81 de ani, a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală agresivă şi este sub tratament din iulie 2017. În ciuda bolii, McCain a rămas activ în politică, neezitând să critice public în repetate rânduri politici ale lui Donald Trump. De altfel, votul său a fost decisiv în mai multe rânduri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`