Joe Biden a gafat din nou! A confundat-o pe Taylor Swift cu Britney Spears / Americanii sunt tot mai îngrijorați de vârsta înaintată a acestuia

Joe Biden a gafat din nou! A confundat-o pe Taylor Swift cu Britney Spears / Americanii sunt tot mai îngrijorați de vârsta înaintată a acestuia
Joe Biden, președintele SUA. Foto: Hepta - Zuma Press / Oliver Contreras - Pool via CNP

Președintele american Joe Biden a gafat din nou, chiar de ziua lui, când a împlinit vârsta de 81 de ani. El a confundat-o pe Taylor Swift cu Britney Spears. Jurnaliștii au taxat imediat greșeala făcută de Biden în timpul discursului de Ziua Recunoștinței.

Vârsta președintelui îi îngrijorează pe americani, mai ales că nu Britney Spears are un turneu în Brazilia, ci Taylor Swift.

Vârsta înaintată a președintelui Biden îi îngrijorează pe americani

În cele mai recente sondaje, Joe Biden are cu patru procente mai puțin decât rivalul său Donald Trump.

Într-un sondaj publicat de postul NBC, Joe Biden este la două procente distanță în urma fostului președinte american Donald Trump. Acest fapt arată că americanii sunt nemulțumiți de modul în care actualul președinte gestionează situația de la Casa Albă și cea creată de războiul dintre Israel și Hamas.

În septembrie, un sondaj arăta că Biden și Trump erau la egalitate, adică fiecare cu 46%, după ce în iunie un sondaj arătat că Biden avea cu 4% mai mult decât Trump. De la începutul președinției sale, Joe Biden are cel mai redus indice de aprobare, adică 40%.

Alegătorii cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani dezaprobă în proporție de 70% modul în care președintele american a gestionat conflictul din Fâșia Gaza, scrie Observator.

Doar puțin peste 50% dintre alegătorii democrați susțin modul în care Biden a abordat războiul din Gaza.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)