TRAGEDIE în lumea muzicii! Celebrul cântăreţ iubit de milioane de oameni a făcut ATAC CEREBRAL: ‘Acum facem apel la RUGĂCIUNI…’ Fanii artistului se pregătesc de ce e mai rău (FOTO, VIDEO)

TRAGEDIE în lumea muzicii! Celebrul cântăreţ iubit de milioane de oameni a făcut ATAC CEREBRAL: 'Acum facem apel la RUGĂCIUNI...' Fanii artistului se pregătesc de ce e mai rău (FOTO, VIDEO)

O nouă tragedie zguduie lumea muzicii! Cântăreţul Jerry Lee Lewis, în vârstă de 83 de ani, a suferit joi noapte un atac cerebral minor.

REPEDE CLICK AICI: ÎNMORMÂNTAREA VEDETEI DE MUZICĂ POPULARĂ DIN ROMÂNIA CARE A FĂCUT SĂ PLÂNGĂ MILIOANE DE ROMÂNI! (IMAGINI DRAMATICE)

Vestea tristă a fost dată de reprezentantul artistului, care a făcut un apel către fani și apropiați să se roage pentru sănătatea pionierului muzicii rock and roll.

POZE FIERBINȚI CU IRINA RIMES GOALĂ! A FOST FILMATĂ CHIAR CÂND ERA LA DUȘ! FANII AU ÎNNEBUNIT

„Acum, facem apel la rugăciuni şi solicităm presei să exprime cât de important este Jerry”, a precizat Zach Farnum, impresarul muzicianului, potrivit libertatea.ro.

REPEDE CLICK AICI: ÎL IUBESC TOATE FEMEILE DIN ROMÂNIA, IAR EL SUFERĂ TERIBIL (IMAGINI ȘOC CU VEDETA NR. 1 DE LA NOI!)

Agentul a fost întrebat dacă Lewis este nevoit să anuleze vreunul dintre concertele programate – New Orleans Jazz & Heritage Festival, pe 28 aprilie, apoi în Tennessee şi Virginia, în mai şi iunie.

„Până acum, nu vedem un motiv să facem asta, ceea ce este un semn bun”, a precizat impresarul lui Lewis, pentru publicaţia Variety.

În prezent, Jerry Lee Lewis se recuperează în Memphis, fiind înconjurat de familia sa.
Medicii așteaptă acum ca artistul să-și revină complet.

Jerry Lee Lewis, supranumit „The Killer” (ucigașul), va reveni curând în studio pentru a înregistra un cântec gospel.
Cel mai recent, Jerry Lee Lewis a cântat pe 16 februarie în Greenville.

Muzicianul a lansat în 2014 cel mai recent album „Rock & Roll Time”, pe care apar artiști celebri precum Keith Richards, Robbie Robertson şi Neil Young.

(Foto: Hepta.ro)

În 2012, Jerry Lee Lewis s-a căsătorit pentru a 7-a oară, la vârsta de 76 de ani.

Jerry Lee Lewis, născut pe 29 septembrie 1935, în Louisiana, este solist şi pianist rock and roll, rockabilly şi country.

Lewis a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame, în 1986. În careiera începută în 1954, el a lansat nu mai puţin de 40 de albume.

TRAGEDIE în lumea muzicii! Celebrul cântăreţ iubit de milioane de oameni a făcut ATAC CEREBRAL: ‘Acum facem apel la RUGĂCIUNI…’ Fanii artistului se pregătesc de ce e mai rău

Urmăriți B1TV.ro și pe
`