JAF ISTORIC! Hoții au prădat un miliardar chiar în inima Londrei! Suma incredibilă cu care au dispărut

JAF ISTORIC! Hoții au prădat un miliardar chiar în inima Londrei! Suma incredibilă cu care au dispărut

Jaf istoric în centrul Londrei. Hoţii au reuşit să jefuiască locuinţa fostului soţ al fiicei lui Bernie Ecleston, James Stunt, care se mutase recent într-o vilă în Belgravia şi nu apucase să instaleze sistemul de supraveghere video.

Miliardul James Stunt susţine că hoţii au reuşit să pătrundă în noua sa vilă din centrul Londrei înainte să apuce să împânzească zona cu camere de supraveghere video. Din declaraţiile făcute anchetatorilor reiese că hoţii l-ar prădat de bani, bijuterii cu diamante şi lingouri de aur în valoare de 100 de milioane de euro. Dacă spusele miliardarului se adeveresc şi într-adevăr tâlharii au plecat cu această pradă, acesta va fi de departe cel mai mare jaf din istoria Londrei având în vedere că precendetul era un furt de 30 de milioane de euro petrecut în 2015, la Hatton Garden.

Din fericire pentru Stunt, acesta ar fi avut asigurare pentru majoritatea bunurilor. De altfel, gurile rele susţin că acesta ar fi aranjat această tâlhărire cu infractorii astfel încât să obţină sume de bani enorme de la companiile de asigurări.

Stunt ar dori astfel să acopere gaura în buget lăsată de divorţul de fiica fostului şef al Formulei 1, Bernie Ecclestone. James Stunt urmează să piardă jumătate din averea de 6 miliarde de euro în urma acestei despărţiri de Petra Ecclestone.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`