Isteria ambulanțelor suspectate de răpirea de copii pentru prelevare de organe a cuprins Bulgaria

Isteria ambulanțelor suspectate de răpirea de copii pentru prelevare de organe a cuprins Bulgaria
Scandalul ambulanțelor suspectate că răpesc mame și copii în vederea prelevării de organe a ajuns și în Bulgaria. De câteva zile, romii din orașul bulgar Plovdiv sunt în alertă și se tem pentru vieților lor...

Scandalul ambulanțelor suspectate că răpesc mame și copii în vederea prelevării de organe a ajuns și în Bulgaria. De câteva zile, romii din orașul bulgar Plovdiv sunt în alertă și se tem pentru vieților lor și ale familiilor lor din cauza temerii că unele ambulanțe misterioase ar răpi mame și copii țigani.

Astfel că oamenii au atacat recent mai multe ambulanțe din oraș, susținând că personalul din autovehicule au răpit mame și copii din comunitatea romă și apoi i-au adus înapoi fără organe, vii sau morți.

Deși autoritățile neagă fenomenul care nu demult alarmase și locuitorii Bucureștiului, țiganii din Bulgaria au distrus mai multe ambulanțe în care au aruncat cu pietre și alte obiecte.

Aceleași incidente s-au petrecut și în Capitală, în zonele Ferentari, Șoseaua Alexandria și Pantelimon, un de echipele de salvare au fost agresate verbal, iar mașinile lovite cu pietre.

Autoritățile române au infirmat zvonurile, precizând că mesajele de acest gen lansate prin intermediul poștei electronice și a rețelelor de socializare sunt false.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`