Israelul SFIDEAZĂ Națiunile Unite. Donald Trump: "După ce devin eu președinte, lucrurile se vor SCHIMBA complet"

Israelul SFIDEAZĂ Națiunile Unite. Donald Trump: "După ce devin eu președinte, lucrurile se vor SCHIMBA complet"
FOTO:http://drrichswier.com

Israelul nu se va conforma rezolutiei care cere oprirea colonizarii, adoptata vineri de Consiliul de Securitate al ONU, a anuntat biroul premierului israelian Benjamin Netanyahu.

"Israelul respinge această rezoluție antiisraeliană rușinoasă a Națiunilor Unite și nu i se va conforma', se arată într-un comunicat al biroului premierului israelian. "În condițiile în care Consiliul de Securitate al ONU nu face nimic pentru a opri masacrul a jumatate de milion de persoane în Siria, el se raliază împotriva singurei democrații adevărate din Orientul Mijlociu, Israelul, și numește zidul de vest (Zidul Plângerii) „teritoriu ocupat” ", se menționează în comunicat.

Rezolutia adoptata vineri de ONU si initiata de Egipt cere Israelului "sa opreasca imediat si complet orice activitate de colonizare in teritoriul palestinian ocupat, inclusiv in Ierusalimul de Est', unde se afla Zidul Plangerii, locul cel mai important al iudaismului. Rezolutia a fost adoptata de Consiliul de Securitate dupa ce SUA au decis sa nu-si foloseasca dreptul de veto, conform ProTV.

In textul rezolutiei se arata ca Israelul incalca legislatia internationala si ca demersul sau este un obstacol in calea implementarii solutiei a doua state.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`