Întârzieri ale trenurilor și accidente rutiere după prima ninsoare din Ungaria

Întârzieri ale trenurilor și accidente rutiere după prima ninsoare din Ungaria
Chiar dacă sezonul de iarnă nu a început încă, în Ungaria, prima ninsoare care a căzut a făcut deja victime. În vestul şi în centrul ţării au avut loc întârzieri ale trenurilor  de până la 50 de...

Chiar dacă sezonul de iarnă nu a început încă, în Ungaria, prima ninsoare care a căzut a făcut deja victime. În vestul şi în centrul ţării au avut loc întârzieri ale trenurilor  de până la 50 de minute, dar şi accidente rutiere.

Mai mult decât atât, două maşini înmatriculate în România s-au ciocnit din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Accidentul a avut loc autostrada M5, în centrul Ungariei, acolo unde s-au petrecut alte 3 accidente- o maşină a intrat în coliziune cu un autobuz, o furgonetă s-a izbit de o maşină care a alunecat într-o barieră de oţel şi alte două autoturisme au alunecat într-un şanţ de la marginea drumului, a anunţat poliţia locală.

Serviciul de meteorologie a anunţat luni dimineaţă că în cursul zilei sunt aşteptate căderi de zăpadă şi ploaie, temperaturile urmând să se situeze între 0 şi 3 grade Celsius.

2 mașini din România s-au ciocnit după prima ninsoare din Ungaria

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`