Informații de ultim moment despre Kate Middleton. Ce anunț a făcut Palatul Kensington, la câteva luni de când Prințesa de Wales a anunțat că are cancer

Informații de ultim moment despre Kate Middleton. Ce anunț a făcut Palatul Kensington, la câteva luni de când Prințesa de Wales a anunțat că are cancer
Sursa foto: Facebook - Kate Middleton

Kate Middleton a anunțat în acest an, în luna martie, că a fost diagnosticată cu cancer și că a început deja tratamentul. De aceea, Prințesa Kate a luat o pauză de la îndatoririle sale regale.

Ce precizări noi a făcut un purtător de cuvânt al Palatului Kensington despre Prințesa Kate

Kate Middleton nu are planuri de a reveni curând la îndatoririle sale regale, după ce a anunțat diagnosticul ei de cancer în martie, potrivit unui purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Soția Prințului William își respectă în continuare propriul program.

La aproape două luni după ce Prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu o formă de cancer, fără a dezvălui ce tip de cancer e, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a dat detalii noi cu privire la potențiala revenire a lui Kate la îndatoririle sale publice, conform eonline.com.

„Nu e de așteptat ca prințesa să se întoarcă la muncă până când acest lucru nu va fi aprobat de către echipa ei medicală”, a spus reprezentantul într-o declarație pe care a făcut-o pe 21 mai pentru BBC.

Ce face în tot acest timp Kate Middleton

Cu toate acestea, Kate urmărește în continuare, în privat, cauzele care îi sunt dragi, inclusiv Royal Foundation Centre for Early Childhood, organizația pe care a fondat-o în 2021 și care are ca scop sensibilizarea și luarea de măsuri privind impactul transformator al primilor ani de viață ai unui copil. După cum a precizat purtătorul de cuvânt pentru presa britanică, „Copilăria timpurie va continua să fie esențială pentru activitatea ei publică”.

Cum a anunțat Kate Middleton că a fost diagnosticată cu cancer

Kate și copiii ei, prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, și prințul Louis, în vârstă de 6 ani, pe care îi are cu soțul ei, prințul William, au stat departe de lumina reflectoarelor încă de când mama lor a făcut public diagnosticul de cancer. Atunci, Kate a precizat că se află în  stadiile incipiente ale chimioterapiei preventive, pe care a început-o la recomandarea medicilor săi atunci când testele efectuate după operația abdominală din ianuarie au constatat prezența cancerului.

„După cum vă puteți imagina, acest lucru a durat ceva timp”, a spus Kate, în luna martie, într-un videoclip publicat pe canalele de socializare ale ei și ale lui William. „Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine.” 

Prințesa a mai spus că William a fost „o mare sursă de confort și liniște” în timpul acestui capitol dificil.

„Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul”, a continuat ea. „Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment de bucurie profundă și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă.” 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital