Incredibila poveste a motanului Frank și cum l-a făcut milionar pe salvatorul său

Incredibila poveste a motanului Frank și cum l-a făcut milionar pe salvatorul său
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat din Oregon, Statele Unite, a primit despăgubiri de 1,4 milioane de dolari, după ce a reușit să demonstreze în instanță că proprietarul locuinței în care stătea i-a furat motanul.

O poveste cu un motan și 1,4 milioane de dolari

Totul a început în 2017, când Joshua Smith a găsit pe stradă o pisică și a adus-o în camera pe care o închiriase într-o locuință socială destinată celor care se recuperează după dependența de droguri.

În 2019, el a dat în judecată proprietarul casei și firma care administrează locuința, după ce motanul a dispărut brusc. Smith și-a dat seama că vinovatul e proprietarul casei. De altfel, în instanță, acesta a recunoscut că a luat pisica și i-a dat-o iubitei lui care, la rândul său, a dus animalul la un adăpost.

Tot în instanță, proprietarul casei s-a scuzat spunând că Smith a încălcat contractul de închiriere, luându-și un animal de companie.

După două ore de deliberări, jurații au decis să-i acorde lui Smith despăgubiri 1,375 milioane de dolari pentru pierderea lui Frank, notează Mirror.

Dar situația motanului nu e ce pare a fi

Dar Frank tot n-a mai ajuns la Smith. Veterinarii au descoperit că motanul avea microcip, așa că a fost returnat stăpânului său de drept.

La rândul său, Smith a continuat programul de recuperare după dependența de droguri, s-a căsătorit și și-a deschis o mică afacere – o frizerie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`