Incredibil! Un „călător în timp” a prezis evenimentele care vor schimba lumea în 2023. Ce va dispărea timp de 12 ani

Incredibil! Un „călător în timp” a prezis evenimentele care vor schimba lumea în 2023. Ce va dispărea timp de 12 ani
Sursa Foto: Pixabay.com

Eno Alaric, bărbatul care susține că este „călător în timp” și vine din anul 2671, a transmis că în vara anului 2023 vor avea loc noi evenimente majore pentru omenire.

Premoniții surprinzătoare pentru vara anului 2023

Cunoscut pe platforma TikTok, de această dată bărbatul avertizează că un avion va dispărea printr-o „gaură de vierme timp de 12 ani”, chiar în această vară.

Eno Alaric, care postează sub numele de utilizator @radianttimetraveller,este urmărit de zeci de mii de persoane pe platforma de socializare, postând avertismente despre evenimente viitoare.

Misteriosul „călător în timp” a făcut anterior avertismente despre planete gemene cu Pământul, vizitatori din spațiu și chiar portaluri care se deschid către alte dimensiuni, notează DailyStar.

Ce ar putea avea loc în lunile iulie, august, septembrie 2023

În cel mai recent filmuleț pe care l-a postat pe TikTok, Eno Alaric a transmis: „ATENȚIE! Sunt un adevărat călător în timp, țineți minte aceste date care vor veni în iulie, august, septembrie 2023”.

Noile premoniții ale lui Eno Alaric:

„1 iulie: Oamenii de știință și exploratorii descoperă civilizații subterane. În timp ce explorează o peșteră, ei găsesc o deschidere către o altă lume, cu mii de animale și specii noi.

„6 iulie: Un grup de adolescenți descoperă un ou de T-Rex și un portal către un alt univers. Grupul trece prin el și descoperă că una dintre căi duce spre Pământul preistoric, unde dinozaurii sunt încă în viață.

„12 august: Un leac pentru cancer este în sfârșit descoperit și creativ. Acesta este creat folosind glanda pituitară a unei veverițe, care vindecă cancerul de plămâni și de piele.

„17 august: Astronomii găsesc o modalitate de a urmări găurile de vierme și trimit o navă spațială cu echipaj uman într-una.

„23 septembrie: Un avion trece printr-o gaură de vierme. Aceasta îi trimite în apropierea unei găuri negre timp de cinci secunde pentru ei, 12 ani pentru toți ceilalți de pe Pământ.

„30 septembrie: Inteligența artificială depășește inteligența umană, permițând mai multă tehnologie, dar și un risc mai mare de a pierde controlul”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`