Incredibil! S-a luptat cu un cangur pentru a-și salva câinele: „Avea mușchi de ziceai că abia a ieșit din pușcărie” (VIDEO)

Incredibil! S-a luptat cu un cangur pentru a-și salva câinele: „Avea mușchi de ziceai că abia a ieșit din pușcărie” (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video/ Twitter - @Water_Partners

Un bărbat din Australia a fost nevoit să se lupte cu un cangur care încerca să îi sustragă câinele. Totul s-a întâmplat în momentul în care se plimba pe lângă un râu.

Un bărbat s-a bătut cu un cangur pentru a-și salva câinele

Cangurii sunt niște creaturi foarte puternice care pot să fie periculoase pentru oameni sau alte animale.

„M-am uitat spre râu și în spatele stufului am putut vedea acest cangur masiv… stând acolo, cu brațele în apă, doar privind la mine”, a declarat Mick Moloney pentru ABC Radio Melbourne, notează ziare.com.

„După aproximativ 15 secunde, câinele Hatchi a venit și a fost blocat cu acest cangur. Îi țâșnea apă din gură și a scheunat destul de rău”, a spus bărbatul.

De asemenea, Mick Moloney a încercat să facă un zgomot puternic pentru a speria animalul, însă nu a funcționat.

Aparent, până când bărbatul nu a intrat în apă, cangurul a refuzat să-i elibereze câinele: „Avea mușchi de ziceai că abia a ieșit din pușcărie sau ceva de genul… a fost dur”.

Mick Moloney și-a scos telefonul pentru a înregistra tot ce se întâmplă, deoarece considera că nimeni nu o să-l creadă, iar acum filmarea sa a devenit virală și are milioane de vizualizări.

Mai mult decât atât, acesta a susținut că a avut „un pic de bătaie în apă” cu cangurul: „Practic, cangurul părea că era pe cale să-mi dea câteva picioare și l-am stropit cu apă în față”.

„Mi-am luat câinele înapoi, asta cel mai important”, a mai adăugat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`