Incredibil! Dependent de jocuri de noroc, un bunic și-a răpit propria nepoata și a cerut peste 70.000 de dolari drept răscumpărare

Incredibil! Dependent de jocuri de noroc, un bunic și-a răpit propria nepoata și a cerut peste 70.000 de dolari drept răscumpărare
Sursa Foto: Pixabay.com

În vârstă de 65 de ani, un bărbat a șocat o țară întreaga după ce și-a răpit nepoata și i-a cerut fiicei sale peste 70.000 de dolari drept răscumpărare pentru a-și plăti datoriile la jocurile de noroc.

Și-a răpit nepoata de patru ani și i-a cerut fiicei sale răscumpărare

Dependent de jocuri de noroc, un pensionar și-a răpit nepoata de patru ani de la școală și i-a cerut fiicei sale răscumpărare, pentru a-și plăti datoriile, mai exact 500.000 de yuani, adică 72.500 de dolari, conform South China Morning Post.

Se pare că bărbatul era atât de facă rost de bani, încât a amenințat își va ucide nepoata. Chiar și așa, acesta a fost arestat după ce fiica sa și-a făcut curaj să sune la poliție.

Aflat în arest, bărbatul a încercat să-și învinovățească fata pentru toată situația creată, susținând că ea vrea să-l vadă mort.

„Am 65 de ani și fiica mea mă dă în judecată. Ea nu îmi dorește binele. Vrea să mă vadă mort”, ar fi declarat  bărbatul, potrivit sursei citate.

De asemenea, el considera că această dispută este o chestiune „de familie” și nu „juridică”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`