Incident fără precedent în fața Palatului Kensington unde locuiesc prințul William și Kate Middleton. Un pacient al unui spital de boli mintale și-a dat foc (VIDEO)

Incident fără precedent în fața Palatului Kensington unde locuiesc prințul William și Kate Middleton. Un pacient al unui spital de boli mintale și-a dat foc (VIDEO)
Foto: tvl.ro

Un individ și-a dat foc în fața palatului în care locuiesc prințul William și soția sa Kate Middleton.

Ofițerii care asigură paza palatului au fost cei care au dat anunțul potrivit căruia un bărbat și-a dat foc. La fața locului au ajuns pompierii și paramedicii, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Individul avea 40 de ani și nu se cunosc încă motivele pentru care acesta ar fi recurs la un gest atât de extrem.

Acesta ar fi un pacient al unui spital de boli mintale și fusese dat dispărut luni, au anunțat autoritățile, informează publicația Evening Standard.

Incident fără precedent în fața Palatului Kensington unde locuiesc prințul William și Kate Middleton

#DIRECT_ONE_y4jxne#

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:16 - Apele Române, precizări despre situația de pe Dunăre. Când va fi atins vârful maxim al viiturii și cât de mare va fi
17:05 - Oncologul din Suceava care lua șpagă pentru a trata bolnavii a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit
17:03 - Nelu Tătaru, după ce analizele de sânge arată că vatmanul implicat în accidentul mortal luase, de fapt, o pastilă de răceală: „Aceste DrugTeste sunt acele teste care dau calitativ, nu cantitativ și care interferă cu o sumă de substanțe active” (VIDEO)
16:59 - B1 TV va difuza documentarul „America Alege: Harris Vs. Trump”, în premieră și în exclusivitate TV în România (VIDEO)
16:45 - Marcel Ciolacu cere o schimbare în ceea ce privește Agenția Națională Antidrog: „Tinerii care cad pradă traficului de droguri nu mai pot fi trataţi ca infractori”
16:42 - Premierul Danemarcei, către aliați: Încetați cu discuțiile despre „linii roșii” și lăsați Ucraina să lovească Rusia
16:39 - Cu cât scoate ANAF la licitație o mașină cu numărul „FBI”? Vehiculul este un Golf din 2004
16:28 - Bandă unică pentru autobuze pe bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri. Nicușor Dan: Separatoarele de sens vor fi amplasate săptămâna viitoare
16:25 - Ce cumperi, în Germania, cu 350 de lei? O româncă stabilită acolo a mers într-un supermarket și a arătat cât de multe lucruri a achiziționat (VIDEO)
16:17 - Un bărbat din Năvodari și-a legat câinele de mașină și a circulat cu el prin oraș. Poliția din Constanța a deschis o anchetă