Incendiu dezastator după ce două nave petroliere s-au ciocnit în apropiere de Singapore. Care este bilanțul victimelor

Incendiu dezastator după ce două nave petroliere s-au ciocnit în apropiere de Singapore. Care este bilanțul victimelor
Sursă foto: Captură X.com

Două nave petroliere s-au ciocnit și au luat foc în largul coastei Singapore. Echipe de invervenție din Malaezia și Singapore au fost mobilizate la fața locului.

Coliziunea a avut loc în cel mai estic punct al Singapore

Două petroliere au luat foc în apropiere de Singapore după ce s-au ciocnit, a anunțat vineri autoritatea maritimă și portuară (MPA) din Singapore. Toți membrii echipajelor au fost salvați, potrivit Știrile ProTv. 

„MPA a cerut navelor în tranzit să participe la căutarea şi salvarea echipajului”, a comunicat instituţia singaporeză, adăugând că fregata Supreme şi un elicopter militar acordă asistenţă.

Agenția maritimă din Malaezia (MMEA) a descris incidentul drept o „coliziune” și a trimis echipe de intervenție la fața locului. Incendiile au izbucnit pe nava Hafnia Nile, sub pavilion singaporez, și pe un alt petrolier, la aproximativ 55 de kilometri nord-est de insula Pedra Branca, cel mai estic punct al Singapore.

Doi marinari au fost transferați la spital

Echipajul navei Hafnia Nile era format din 22 de membri, iar cel al petrolierului Ceres avea 40 de oameni la bord. Toți membrii echipajelor au fost găsiți, iar doi marinari au fost transferați la spitalul general din Singapore. Detaliile despre starea lor de sănătate nu au fost încă făcute publice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`