Imagini impresionante de la repetiţiile pentru parada militară de la Moscova: Rusia sărbătoreşte anual, pe 9 mai, înfrângerea nazismului (VIDEO)

Imagini impresionante de la repetiţiile pentru parada militară de la Moscova: Rusia sărbătoreşte anual, pe 9 mai, înfrângerea nazismului (VIDEO)

Imagini impresionante de la repetiţiile făcute în apropiere de Moscova pentru parada Militară de 9 mai.

Zeci de vehicule blindate de infanterie participă la exerciţii. Anul trecut, 16 mii de militari au defilat în capitala Rusiei pentru a celebra 70 de ani de la încheierea celui de-al doilea război mondial.

Presa scrie că de această dată, ruşii nu mai vor să cheltuiască atât de mult cu ceremoniile militare.

Imagini impresionante de la repetiţiile pentru parada militară de la Moscova: Rusia sărbătoreşte anual, pe 9 mai, înfrângerea nazismului

#DIRECT_ONE_vith3s#

Ca în fiecare an, ruşii pregătesc o paradă militară de proporţii pentru 9 mai. De data aceasta însă, guvernul de la Moscova şi-a propus să facă şi economii, astfel că la manifestaţii nu va mai fi adus şi cel mai recent sistem de rachete antiaeriene S-400 „Triumph".

Iana Novikova, directorul general al grupului Almaz-Antey.

„La parada precedentă de Ziua Victoriei din Moscova, în 2015, Almaz-Antey a fost reprezentat de 24 de vehicule de luptă, printre care se aflau lansatoare de rachete anti-aeriene S-400 Triumph, sistemele de rachete Buk-M2 şi Tor M2U. În 2016, în scopul economisirii, s-a decis să se reducă cantitatea de echipament implicat în ceremonia solemnă. În legătură cu asta, sistemul S-400 „Triumph" va fi exclus din coloana paradei de la Moscova", a declarat Iana Novikova, directorul general al grupului Almaz-Antey.

În 2015, parada militară cu ocazia marcării a 70 de ani de la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial a avut loc în Piața Roșie, în prezența a circa 20 de lideri străini.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`