Hugo Chavez atacă din nou SUA: Președintele venezuelan susține că americanii au creat o tehnologie de inoculare a cancerului

Hugo Chavez atacă din nou SUA: Președintele venezuelan susține că americanii au creat o tehnologie de inoculare a cancerului
Președintele Venezuelei, Hugo Chavez, nu are încredere în americani. Mai exact, Chavez bănuiește că Statele Unite al Americii a dezvoltat o “tehnologie” de “inoculare a cancerului” în secret, relatează BB...

Președintele Venezuelei, Hugo Chavez, nu are încredere în americani. Mai exact, Chavez bănuiește că Statele Unite al Americii a dezvoltat o “tehnologie” de “inoculare a cancerului” în secret, relatează BBC.

“Nu ar fi surprinzător ca ei să fi dezvoltat o tehnologie pentru a inocula cancer fără ca nimeni să știe?”, s-a referit Hugo Chavez la SUA.

Declarația președintelui venezuelan vine la o zi după anunțul guvernului argentinian care a spus că președintele țării, Cristina Kirchner, suferă de cancer la tiroidă. Hugo Chavez a spus că nu vrea să “lanseze acuzații grăbite”, însă aceste serii de cancer în urma cărora mai mulți președinți și foști președinți sud-americani au murit în ultimii ani sunt destul de ciudate.

“Este ciudat, foarte ciudat”, a adăugat Chavez, precizând că secretul poate fi “descoperit în următorii 50 de ani”.

În luna iunie, președintele Venezuelei a fost operat de cancer în zona pelviană. Până în prezent Hugo Chavez nu a oferit detalii complete referitoare la boala sa, însă susține că s-a vindecat. Doctorii în general își sfătuiesc pacienții să aștepte cel puțin doi ani după ce au terminat tratamentul până să susțină dacă s-au vindecat sau nu.

Hugo Chavez a ajuns la putere în 1999. El acuză constant amestecul americanilor în afacerile interne ale ţării, cât şi de finanţare a forţelor de opoziţie din guvernul său.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`