Hotel prăbușit în Moselle, Germania. Două persoane au murit, iar alte două sunt blocate sub dărâmături. Operațiune complexă de salvare

Hotel prăbușit în Moselle, Germania. Două persoane au murit, iar alte două sunt blocate sub dărâmături. Operațiune complexă de salvare
Image by Gianni Crestani from Pixabay

Un hotel din valea viticolă Moselle a Germaniei s-a prăbușit, în timpul nopții, într-un eveniment soldat cu moartea a două persoane, a anunțat poliția locală, miercuri, potrivit Reuters.

Etajul superior al unui hotel din Moselle, Germania, s-a prăbușit

Trupul unei femei a fost recuperat, dar salvatorii nu au reușit să ajungă la corpul celei de-a doua victime, un bărbat, a precizat șeful operațiunii de salvare, Joerg Teusch.

Oficialul a precizat că au fost salvate cinci persoane, niciuna dintre ele cu răni grave, într-o operațiune destul de complexă în clădirea de două etaje a cărui etaj superior a căzut marți seară.

Printre persoanele salvate se numără un copil în vârstă de 2 ani, care nu a fost rănit, și părinții săi.

„Nu am fost niciodată mai fericit văd copilul unui străin”, a declarat Joerg Teusch.

Două persoane sunt blocate sub dărâmături

Alte două persoane încă sunt blocate sub dărâmături, iar salvatorii fac eforturi pentru a le extrage. Poliția spune că acestea sunt rănite grav, dar sunt în contact cu echipele de salvare.

Clădirea a fost construită în secolul al XVII-lea și a fost renovată în anii 1980.

Încă nu a fost stabilită cauza accidentului. Investigațiile vor începe odată ce se încheie operațiunea de salvare, a declarat procurorul de stat Peter Fritzen.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`